CHP sözcülüğüne soyunan Gökhan Özoğuz 29 Ekim konserini kaptı!

Hükümetin her icraatine karşı çıkıp CHP sözcüsü gibi açıklamalarda bulunan şarkıcı Gökhan Özoğuz çırpınmalarının karşılığını aldı. Özoğuz, 29 Ekim töreni için Ankara'daki konserde sahne alma şansını yakaladı.

Giriş Tarihi 25 Ekim 2019, 15:57 Güncelleme 25 Ekim 2019, 19:07
CHP sözcülüğüne soyunan Gökhan Özoğuz 29 Ekim konserini kaptı!

İÇİNDEKİLER

Seçim döneminde yaptığı açıklamalarla adeta CHP Sözcüsü gibi davranan, Türkiye'nin teröristlere yönelik düzenlediği Barış Pınarı Harekatı'na bile karşı çıkan şarkıcı Gökhan Özoğuz, çırpınmalarının karşılığını aldı!

29 EKİM KONSERİNİ KAPTI
CHP'ye yakınlığıyla bilinen Gökhan Özoğuz, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlamarında Ankara'da konser vizesini aldı. Gelişmeyi CHP'li Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, sosyal medya hesabından duyurdu. Özoğuz'un konser için ne kadar ücret alacağı ise henüz bilinmiyor.



İMAMOĞLU DA ONU SEÇTİ
Ekrem İmamoğlu ile sık sık bir araya gelen "Athena Gökhan" İBB kutlamalarında da sahne alacak. İBB Başkanı İmamoğlu, 'Athena Gökhan'ın yanı sıra Şevval Sam'ın da İstanbullularla buluşacağını açıkladı.

İMAMOĞLU'NA "BUGÜNÜN ATATÜRK'ÜDÜR" DEMİŞTİ
Athena'nın solisti Gökhan Özoğuz, İBB Başkanı İmamoğlu ile ilgili, "10 Kasım 1938'den bu yana ilk defa bir siyasi; duruşu, doğruluğu ve ileri görüşü ile Atatürk'ten sonraki sancağı eline almıştır! Dönemler şartlarına göre değerlendirilir! Benim için ilkelerini benimseyişi, edebi ve kucaklaması ile bugünün Atatürk'üdür kendisi!" demişti.