Canan Kaftancıoğlu kimdir?

Son günlerde adı sık sık geçen siyaseti geçmişi ile konuşulan Canan Kaftancıoğlu aslen nereli, kaç yaşında ve eşi Ali Naki Kaftancıoğlu kimdir, ne iş yapar soruları merak konusu oldu. Canan Kaftancıoğlu aslen Ordulu ve 1972 doğumlu.

Giriş Tarihi 23 Nisan 2019, 15:44 Güncelleme 28 Haziran 2019, 11:50
Canan Kaftancıoğlu kimdir?

İÇİNDEKİLER

Son zamanların en çok konuşulan ismi CHP İstanbul İlçe Başkanı Canan Kaftancıoğlu oldu. Canan Kaftancıoğlu 1972 Ordu doğumlu. İlk, orta ve lise eğitimini Ordu'da tamamladı. 1995 yılında İstanbul Tıp Fakültesi'nden mezun oldu. Sivas Suşehri Devlet Hastahanesi acil biriminde hekim olarak çalıştı. 1997 yılında İstanbul Tıp Fakültesi Adli Tıp Anabilim Dalı'nda Adli Tıp ihtisasına başladı.

CANAN KAFTANCIOĞLU KİMDİR

Canan Kaftancıoğlu 1972 Ordu doğumlu. İlk, orta ve lise eğitimini Ordu'da tamamladı. 1995 yılında İstanbul Tıp Fakültesi'nden mezun oldu. Sivas Suşehri Devlet Hastahanesi acil biriminde hekim olarak çalıştı. 1997 yılında İstanbul Tıp Fakültesi Adli Tıp Anabilim Dalı'nda Adli Tıp ihtisasına başladı. TiHV(Türkiye İnsan Hakları Vakfı) 'de vaka taraması yaparak "İşkence Olgularının Adli Tıbbi Değerlendirilmesi" isimli teziyle ihtisasını tamamladı.

Öğrencilik yıllarından itibaren çeşitli dernek ve demokratik kitle örgütlerinde görev aldı. Toplumsal Bellek Platformu'nun kurulmasında önayak oldu. Yakın tarihimizde yaşanan faili meçhul bırakılmış cinayetlere dikkat çeken Yalın Ses yayınlarından "Benim Babam Bir Kahramandı" isimli derleme kitabı bulunmaktadır.