Tek Bir Lokma ile Kalp Krizi Riski Azalıyor! Uzmanlar Bu Yiyeceği Öneriyor
Kalp krizi riski dünyada ve Türkiye'de her yıl yüz binlerce insanın hayatını etkiliyor. Son yıllarda sağlıklı beslenmenin kalp hastalıklarını önlemede kritik bir rol oynadığına dair uzman görüşleri art arda geliyor. Bu kapsamda, dünyaca ünlü kardiyolog Dr. Jay Shah ve beslenme uzmanı Rosie Carr'ın açıklamaları kalp sağlığına dikkat çekenler için adeta bir rehber niteliğinde.
Ad
Özellikle Dr. Shah, kalp krizi riskini azaltmada tek başına etkili olabilecek mucizevi bir gıdayı duyurdu.
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.
Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.
İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi
hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.
Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların
maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.