Milli Piyango sorgulama robotu ile amorti rakamları öğren... 2021 Milli Piyango yılbaşı çekilişi amorti sonuçları!

Milyonlarca kişinin beklediği 2021 yılbaşı çekilişi sonuçları açıklandı. Buna göre büyük ikramiye olan 100 milyon TL'yi kazanan numara açıklandı. Büyük ikramiyenin yanında 2 numaraya 10 milyon TL, 10 numaraya 1 milyon TL, 30 numaraya 120 bin TL, 100 numaraya 10 bin TL, 200 numaraya 5 bin TL, 500 numaraya bin TL, 10 bin numaraya 500 TL, 40 bin numaraya 400 TL, 200 bin numaraya 300 TL, 700 bin numaraya 200 TL, 2 milyon numaraya da 100 TL isabet etti. Bunun yanında Milli piyango amorti sonuçları da açıklandı. Yılbaşında biletinize hangi ikramiyenin isabet ettiğini öğrenmek için sorgulama yapabilirsiniz.

Giriş Tarihi 01 Ocak 2021, 08:14 Güncelleme 01 Ocak 2021, 16:00
Milli Piyango sorgulama robotu ile amorti rakamları öğren... 2021 Milli Piyango yılbaşı çekilişi amorti sonuçları!

İÇİNDEKİLER

Merakla beklenen Milli Piyango sonuçları belli oldu. 31 Aralık 2020 akşamı yapılan çekiliş ile birlikte büyük ikramiye olan 100 milyon TL'nin ve diğer ikramiyelerin sahipleri açıklandı. Biletinize hangi ikramiyenin çıktığını öğrenmek için bilet sorgulama yapabilirsiniz. Milli Piyango bilet sorgulama yaparak biletlerine ikramiye çıktığını öğrenenler en azından biletlerine verdikleri ücreti geri almak için amorti sonuçlarını merak ediyorlar. Amorti, Milli Piyango biletlerinin çekilişte son rakamlarına göre biletlere verilen ikramiyeyi kapsıyor. Amorti tutarları ise biletin değeri kadar oluyor. Milli Piyango çekilişinde her yıl olduğu gibi yıl için de amortiler için iki rakam çekildi. Son dakika haberi! Son dakika gelişmesinin ayrıntıları takvim.com.tr'de...

Milli Piyango sıralı liste için tıklayınız

Milli Piyango yılbaşı 2021 çekiliş sonuçları ve amorti numaraları için tıklayınız

2021 milli piyango yılbaşı çekilişi 5.000 TL ikramiye kazanan numaralar için tıklayınız

Milli Piyango Sorgulama 2021 Yılbaşı işlemi için tıklayınız…

MİLLİ PİYANGO AMORTİ NUMARALARI

0 ve 5

Yılbaşı Çekilişi Amorti Sonuçları

Milli Piyango bilet sorgulama yaparak biletlerine ikramiye çıktığını öğrenenler en azından biletlerine verdikleri ücreti geri almak için amorti sonuçlarını merak ediyorlar. Amorti, Milli Piyango biletlerinin çekilişte son rakamlarına göre biletlere verilen ikramiyeyi kapsıyor. Amorti tutarları ise biletin değeri kadar oluyor. Milli Piyango çekilişinde her yıl olduğu gibi yıl için de amortiler için iki rakam çekildi. Bu iki rakamdan birisi biletinizin son rakamı oluyorsa bilet fiyatınızı alabilirsiniz. Bu kapsamda çeyrek bilete sahipseniz 25 TL, yarım bilete sahipseniz 50 TL, tam bilete sahipseniz 100 TL alabilirsiniz. Amorti ödemeleri ise bayilerden yapılmaktadır.

Milli Piyango Çekiliş Sonuçları Öğren

Milli Piyango sorgulama robotu ile birlikte biletinize çıkan ikramiyeyi kolay bir şekilde öğrenebilirsiniz. Normalde açıklanan numaralarda tek tek biletlerinizi kontrol etmek gerekirken sorgulama robotu ile birlikte bilet numaralarınızı yazarak biletinize hangi ikramiyenin isabet ettiğini kolayca öğrenebiliyorsunuz. Bunun için sorgulama ekranına bilet numaranızı tam olarak yazın ve ardından sorgulama işlemini başlatın. Biletinize ikramiye çıkmış ise ikramiye tutarı ekranda belirecektir.

Kazanmış olduğunu ikramiyeleri 5 bin TL'ye kadar bayilerden alabilirsiniz. 5 bin TL'den 100 bin TL'ye kadar olan ikramiyeleri ise 81 ilde bulunan Halkbank şubelerinden bileti ibraz ederek almanız mümkündür. 100 bin TL ve büyük ikramiye için ise sadece İstanbul Levent'te bulunan Halkbank'tan ikramiyenizi alabilirsiniz.

Online Piyango Biletleri İkramiye Nasıl Alınır?

MPİ bilet sorgulama ekranı ile birlikte online oynadığınız piyango biletlerine isabet eden ikramiyeleri de öğrenebilirsiniz. Online bilete sahip olanlar ve ikramiye kazananlar ise ikramiyelerini nasıl alacaklarını merak ediyorlar. Milli Piyango internet sitesinden online olarak oynanmış biletlere ikramiye isabet ettiğinde ikramiye otomatik olarak bilete tanımlanmaktadır ve ayrıca bir sorgulama yapmaya gerek yoktur. Bunun için sisteme giriş yaparak biletinize hangi ikramiyenin isabet ettiğini öğrenebilirsiniz. Biletinize ikramiye isabet etmişse ödemeyi ise sisteme tanımlayacağınız banka hesabı üzerinden çekebilirsiniz. Bunun için sisteme giriş yaptıktan sonra Hesabım kısmına gelin ve ardından Para Çekme menüsü altından çekmek istediğiniz ikramiye tutarını girin. İsterseniz ikramiye tutarının hepsini çekebilir ya da belirlediğiniz tutarı da çekebilirsiniz. İkramiye tutarını belirledikten sonra ikramiyenin yatırılmasını istediğiniz banka hesap bilgilerini sisteme girerek hesabınızın olduğu bankadan ikramiyeyi çekebilirsiniz. İkramiye ödemeleri tutara göre en fazla 5 gün içerisinde sisteme girilmiş olan banka hesabına yatırılmaktadır. Bu ödeme yöntemi sadece online olarak alınmış biletler için geçerli olup bayilerden ya da satış noktalarından alınmış biletler için sözü edilen ödeme kanallarının kullanılması gerekiyor.

Amorti nedir?

Milli Piyango biletinin her çekilişte son rakamına göre biletlere verilmekte olan ikramiye. Değeri biletin değeri kadardır. Amorti çekilişleri, büyük ikramiye çekilişlerinin başladığı saatte tamamlanır. Amortide iki rakam yer almaktadır. Bunun bir ileri noktası ise tutarı daha fazla olan teselli ikramiyesidir.