Ağır abla

Abdullah Ercan, boşanma davası süren eşi için ağır konuştu: Param bitince ilişkisini kesti. Silah taşıyor. Hakaret ve küfür ediyor, ölüm tehditleri savuruyor

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 05 Aralık 2013 Güncelleme 05 Aralık 2013, 01:45
Ağır abla

İÇİNDEKİLER

Fenerbahçe, Galatasaray ve Trabzonspor'da da oynayan eski futbolcu "Sarışın Türk" lakaplı Abdullah Ercan, 19 yıllık eşi Nazan Tülin Ercan'ın kendisine "hakaret, küfür, aşağılama ve ölümle tehdit' içeren telefon mesajları attığını iddia ederek İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı'nda suç duyurusunda bulundu. Ercan, şikayetinde "Eşim dominant bir kadındır. Silahı bile var" dedi. Türkiye Futbol Federasyonu'nda (TFF) antrenör olarak görev yapan Abdullah Ercan, "Futbolu bıraktıktan sonra para bitti. Evde karı koca hayatımız sona erdi" diyerek boşanma davası açtığı eşi Nalan Tülin Ercan'ı savcılığa şikayet etti.

EVİN ERKEĞİ GİBİ DAVRANIR
İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı'na şikayet dilekçesi veren Ercan, "Nazan Tülin Ercan, aile içerisinde dominant bir kadındır. Hatta evin erkeği gibi davranmaktadır. Kendisine silah bile almıştır. Kendisinin galeri dükkanı bulunmaktadır. Yani işkadınıdır. Bana telefon mesajlarıyla hakaret, küfür, küçük düşürücü sözlerle birlikte ölümle tehditler savurmaktadır" dedi. Savcılık, Nalan Tülin Ercan hakkında "tehdit" suçundan soruşturma başlattı.

ALDATILDIĞINI İDDİA ETTİ
Daha önce Nazan Tülin Ercan, zina suçlamasıyla boşanma davası açmıştı. "Abdullah Ercan kumar oynuyor. Mal varlığını kaybetti. Kendisinden 22 yaş küçük bir kızla beni aldatıyor" diyerek 5 milyon TL maddi, 5 milyon TL manevi tazminat talep ederken, kendisi için 30 bin TL, oğlu için de 15 bin TL nafaka istemişti. karşı boşanma davası açan Abdullah Ercan da "Futbol hayatım bitince para da kesildi. Para bitince eşim benimle diyalogunu kesti. Bana 'Para getir de ne yaparsan yap' dedi. Parayı har vurup harman savurdu. İşsiz kaldığım dönemde 2 ay Bodrum, 15 gün Amerika'da tatil yaptı. Evliliğimiz, onun sorumsuzluğu yüzünden fiilen bitmişti" dedi.