Bu stada Ronaldinho yakışır

Ronaldinho'nun transferi için kesenin ağzını açan Galatasaray Başkanı Polat'ın geçen hafta yöneticilerle birlikte Aslantepe'yi gezerken "Bu stada Ronaldinho" yakışır dediği öğrenildi.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 24 Aralık 2010 Güncelleme 24 Aralık 2010, 09:52
Bu stada Ronaldinho yakışır

İÇİNDEKİLER

Galatasaray'da gündemin ilk maddesi Ronaldinho... Sarı-Kırmızılı yönetim, Brezilyalı yıldızın transferi için büyük uğraş verirken, Başkan Adnan Polat'ın da çok gizli bir şekilde yürütülen operasyonu ağzından kaçırdığı ortaya çıktı. Geçtiğimiz hafta yöneticilerle birlikte Türk Telekom Arena'yı gezen Polat'ın, "Bu stada Ronaldinho" yakışır dediği öğrenildi.

MUHALEFET HESABI!
Ronaldinho'ya Sarı-Kırmızılı formayı giydirerek hem Türk Telekom Arena'nın tribünlerini doldurmayı hem de muhalefetin baskısını ortadan kaldırmayı hedefleyen Polat'ın transfer için tüm şartları zorladığı belirtiliyor. Devre arasında kesin olarak Milan'dan ayrılacak olan Brezilyalı futbolcuya ülkesinden ve ABD'den teklifler gelmesi Galatasaray'ın işini zorlaştırıyor.

GREMIO CAN SIKIYOR
Özellikle Ronaldinho'nun eski takımı Gremio'nun bu transfer için büyük uğraş verdiği belirtiliyor. Başkan Adnan Polat da bu yüzden önümüzdeki günlerde İtalya'ya giderek transfer için temaslarda bulunacak.