Yulaf Ezmeli Tatlı Tarifi

Malzemeler

2 su bardağı yulaf ezmesi
İki buçuk su bardağı süt
Yarım su bardağı esmerşeker
1'er adet elma ve nar
1 çay kaşığı tarçın
Süslemek için: Nane

Yulaf Ezmeli Tatlı Yapılışı

Yulaf ezmesini sütle birlikte tencereye alın ve kısık ateşte sütü çekene kadar arada bir karıştırarak pişirin. Daha sonra tencereyi ocaktan alın ve kabuğu soyulmuş elmayı rendeleyip, esmerşeker, tarçın katıp, karıştırın. Kupun dibine nar serpin ve üzerine 2 çorba kaşığı tatlıdan koyun. Tekrar nar serpin ve bir çorba kaşığı tatlıdan koyun. Diğer kupları da aynı şekilde hazırlayın ve buzdolabında 2 saat beklettikten sonra nane ile süsleyip, servis yapın.

X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.