Çıtır Parmak Tavuk Tarifi

Malzemeler
6 adet tavuk pirzola(kemik ve derisi alınmış)
2 çorba kaşığı zeytinyağı
Yarım su bardağı sıvıyağ
Yarım su bardağı nişasta
1 çay kaşığı kimyon
1 çay kaşığı toz kırmızıbiber
1 çay kaşığı tuz
Kızartmak için: Sıvıyağ
Çıtır Parmak Tavuk Yapılışı
Tavuk pirzolaları parmak genişliğinde ve uzunluğunda dilimleyin. Ayrı bir yerde zeytinyağı, sıvıyağ, nişasta, kimyon, toz kırmızıbiber ve tuzu iyice çırpın. Tavuk parçalarını bu karışıma ekleyip iyice harmanlayın. 1 saat dinlendirip kızgın sıvıyağda kızartın. Ilık olarak servis yapın.

X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.