Yalı Çapkını 68. Bölüm 3. Fragmanı: Seyran her şeyi öğrendi! "Anne olabilecek kadar vaktim var mı?"

Star TV'nin sevilen dizisi Yalı Çapkını, yeni bölümüyle ekranlara gelmeye hazırlanıyor. Afra Saraçoğlu, Mert Ramazan Demir ve Çetin Tekindor'un başrollerini paylaştığı dizi, izleyicileri bu hafta da gerilim dolu anlara sürükleyecek.

Giriş Tarihi 02 Mayıs 2024, 20:10 Güncelleme 02 Mayıs 2024, 20:13
Yalı Çapkını 68. Bölüm 3. Fragmanı: Seyran her şeyi öğrendi! Anne olabilecek kadar vaktim var mı?

İÇİNDEKİLER

Star TV'nin sevilen dizisi "Yalı Çapkını", 3 Mayıs Cuma akşamı 20.00'de ekrana gelen 68. bölümüyle izleyicileri büyük bir gerilimin içine sürüklüyor. Başrollerinde Afra Saraçoğlu, Mert Ramazan Demir ve Çetin Tekindor'un yer aldığı dizi, bu hafta da izleyicilere heyecan dolu anlar yaşatacak.

Star TV'nin sevilen dizisi "Yalı Çapkını" 68. bölümüyle izleyicileri yine ekran başına kilitlemeye hazırlanıyor. Bu hafta yayınlanacak bölümde, gelen tehdit mesajıyla endişelenen Ferit'in, güvenlik önlemlerini artırma çabaları ve Asuman'ın internete düşen görüntülerinin yarattığı aile içi gerilim izleyicileri ekran başına kilitleyecek.

YALI ÇAPKINI 68. BÖLÜM 3. FRAGMANI

Ferit, tehdit mesajının kaynağını bulmak için büyük bir mücadele verirken, Doruk'un nerede olduğu ise merak konusu. Yaşanan olaylar, ailenin dengesini sarsarken, İfakat ise Halis Ağa'nın güvenini kazanabilmek için yeni bir plan peşindedir.

SEYRAN HASTALIĞINI ÖĞRENDİ

Öte yandan, Seyran'ın beklenmedik bir sağlık durumuyla karşı karşıya kalması, yeni ve büyük kararlar almasına sebep olurken, Ferit'in düşmanının yakınında olduğunun farkında olmadığı gerçeği de gerilimi artırıyor.

Seyran'ın doktoruna hamilelik için vaktinin olup olmadığını sorması da fragmanın en etkileyici detayları arasında yer alıyor.