Selanik Usulü Kekikli Piliç Tarifi

Malzemeler
1 adet piliç
20 gram tereyağı
1 çorba kaşığı kekik
Yarım portakalın suyu
1 çorba kaşığı parmesan peyniri
Karabiber, tuz

Selanik Usulü Kekikli Piliç Yapılışı
Pilicin içini temizleyip, parçalamadan iki yana açın. Fırın tepsisine yerleştirip, üzerine dilimlenmiş tereyağını koyun. Tuz ve karabiber ekleyip alüminyum folyo ile kaplayın. Önceden ısıtılmış 180 derece fırında 20 dakika pişirin. Folyoyu çıkarıp, üzerine kekik serpin. Portakal suyu gezdirip, rendelenmiş parmesan peyniri ekleyin. 15 dakika daha pişirin. Dilediğiniz şekilde süsleyip sıcak olarak servis yapın.

X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.