Enginarlı Kepekli Makarna Tarifi

Malzemeler

2 adet orta boy enginar
1 paket kepekli makarna,
yeteri kadar su
2 çorba kaşığı zeytinyağı
1'er adet soğan ve kırmızı biber,
8 adet mantar
2 dal iri doğranmış taze soğan,
tuz
Üzerine:
Dereotu

Enginarlı Kepekli Makarna Yapılışı

Makarnayı tuzlu suda 8 dakika haşlayın ve süzün. Zeytinyağını tencereye alın. Piyazlık doğranmış soğan ve küp doğranmış enginarı katıp, hafifçe kavurun.Ortadan ikiye kesilmiş mantar, küp doğranmış kırmızı biber ve taze soğanı ilave edip, kısık ateşte 2-3 dakika daha kavurmaya devam edin. Tuzunu ayarlayın. En son makarnayı ekleyin ve tüm malzemeyi şöyle bir karıştırdıktan sonra ocaktan alın. Dereotuyla süsleyin.

X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.