Şiş Belek Tarifi

Malzemeler

1 kg yoğurt
2 su bardağı su
1 su bardağı pirinç
250 gram mantı (hazır)
2 çorba kaşığı tereyağı
1 çorba kaşığı nane
1 tatlı kaşığı toz kırmızıbiber

Şiş Belek Yapılışı

Yoğurdu, su ile karıştırıp, kaynatın. Kaynayınca içine pirinci atın. Kısık ateşte 20 dakika pişirip, mantıları ilave edin. 20 dakika daha pişirin. Diğer bir tavada yağ ile kırmızıbiberi ve naneyi soteleyin. Pişen yemeğin üzerine gezdirip, servis yapın.
X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.