Mantar Çorbası Tarifi

Malzemeler
200 gram shiitake mantarı
1 adet soğan
2 çorba kaşığı sıvıyağ
2 çorba kaşığı tereyağı
2 adet mor havuç
1 adet pırasa
1 diş sarmısak
5 su bardağı ılık su
1 paket krema

Mantar Çorbası Yapılışı
Soğanı yemeklik doğrayıp, sıvıyağda soteleyin. Üzerine tereyağı, rendelenmiş havuç, küp doğranmış mantar, halka doğranmış pırasa ve kıyılmış sarmısağı ilave edip sotelemeye devam edin. Su ekleyip, sebzeler yumuşayana kadar pişmeye bırakın. Kremayı ekleyip, ocaktan alın. Sıcak olarak servis yapın.

X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.