SİNAN VARDAR

SİNAN VARDAR

Tarihi 8 Ocak 2010

Umut ışıkları

* Beşiktaş, Antalya'daki ilk hazırlık maçında Vitesse ile oynadı. Takım sizce nasıldı?
Bu maçta beni skordan çok oynanan futbol ilgilendiriyor. Beşiktaş Hollanda ekibi önünde çok iyi futbol sergiledi. Daha önce Nihat'ta önemli gelişmeler olacağını söylemiştim. Oynadığı futbolla beni utandırmadı. Onun daha da iyi olacağına eminim. Genç kaleci Ramazan'ı da çok beğendim. Arkadaşlarını tanıdıkça daha da iyi olacaktır. Rıdvan da çok etkiliydi. Süratiyle uzun yıllar bu takımda forma giyeceğini gösterdi. Tabata yetersizdi ama onun da düzeleceğine eminim. Defansta birtakım sorunlar var. Ama İbrahim Toraman ve Ferrari oynarsa o sorun da giderilecek.

* Başkan Yıldırım Demirören'in yönetime almayı düşündüğü isimleri tahmin ediyor musunuz?
Başkanın listeye alacağı isimleri tahmin etmek kolay değil. Sürekli olarak görüşmeler yapıyor. Beşiktaş için en yararlı isimleri yönetime almak için bu kez titiz davranıyor. Benim için yönetimde olmak ya da olmamak çok önemli değil. Yönetimde olmasam bile Beşiktaş'ın çıkarları için dışarıdan her türlü desteği vermeye hazırım.

* Metin Keçeli sizce neden aday olmaktan vazgeçti?
Maddi olarak gereken desteği almayınca aday olmadı. Onun sağ duyulu bir şekilde hareket ettiğini düşünüyorum. Beşiktaş'a çok büyük hizmetleri dokunmuştur.