SİNAN VARDAR

SİNAN VARDAR

Tarihi 2 Ocak 2010

Takviyeye gerek yok

Beşiktaş transferde neden bu kadar sessiz kalıyor. Sizce bu takıma takviye yapılmalı mı?
Şu anda tüm kulüplerin transferde tartıştığı tek konu ekonomi. Artık kimse parasını sokağa atarak kulüplerini borç batağına sokmak istemiyor. Bu nedenle temkinli davranıyorlar. Beşiktaş'ın ara transferde kaleci Ramazan dışında oyuncu almamasını isabetli buluyorum. Çünkü Siyah-Beyazlı ekibin transfere ihtiyacı yok. Kadro geniş ve klas oyunculardan kurulu. 2. yarı Nihat, Holosko ve Tabata'yı bu takımın yeni transferleri olarak görüyorum. Çünkü 3 futbolcu da iddia ediyorum inanılmaz bir performans gösterecek. Bu da Beşiktaş'ın gücünü artıracak. Şampiyonluk yarışında son sözü Kartal söyleyecek.

Batuhan ve Serdar Özkan'ın durumları ne olacak. Bu iki oyuncu kazanılmalı mı yoksa bir an önce elden çıkarılmalı mı?
Batuhan mutlaka kiralık gitmeli ve kendisini göstermeli. Beşiktaş'a da muhteşem bir şekilde geri dönmeli. Ancak Denizli hala onu göndermekte kararsız. Batuhan'ın yeni takımına uyum sağlaması için hemen gitmesi gerekir. Seneye bir daha verilmemek üzere geri dönmeli. Serdar Özkan'ın ise yeteneği tartışılmaz. Birkaç maçta gol kaçırdı diye bu kadar yüklenilmemesi gerekir. Ona her bakımdan kefilim. Denizli onu yeniden kazanmalı.

Beşiktaş çift forvet mi oynamalı, yoksa tek forvetle mi? Eğer tek forvetle oynayacaksa bu isim hangi oyuncu olmalı?
Ben Beşiktaş'ın çift forvet olarak oynamasından yanayım. İdeal ikili ise eğer gönderilmezse Batuhan ve Nihat olmalı. Çünkü birinin hava hakimiyeti yüksek diğerinin de rakip savunmaları yıpratıcı özelliği var. Eğer Batuhan giderse Nobre ve Nihat ikilisi düşünülmeli. Bobo ilk 11'de olmasa bile her zaman için ihtiyaç duyulacak bir oyuncu.