Tarihi 16 Mart 2015

Hande-Demet kapışması

Bir zamanlar magazin dünyasında Seda Sayan, Sibel Can, Gülben Ergen ve Hülya Avşar rekabeti yaşanırdı. Her konserinde ya da röportajlarında birbirleri hakkında iddialı açıklamalar yaparlardı. Böylelikle hiçbiri gündemden düşmez, böyle beslenirdi.
Tabi zamanla dönemler değişti, rekabetler farklılaştı. Hal böyle olunca da rekabet yapan isimlerde değişti.
Magazin camiasında böyle rekabet ortamlarına gerek var mı? bilmiyorum ama son 4 senedir Hande Yener ile Demet Akalın kapışmasını bilmeyen yoktur. En son Yener, Demet Akalın'ın yıllarca çalıştığı bestekar Ersay Üner'le çalışmaya başlayarak rekabeti daha da kızıştırmıştı. Duyduğuma göre şimdi ise konser rekabetleri yaşanıyormuş. İnceden inceye ikili birbirlerine sosyal medya aracılığıyla göndermeler yapıyor.
Konser programlarını genelde Demet Akalın, instagram hesabından paylaşırdı. Nerede ne konseri varsa, sosyal medyadan yazardı. Bu duruma geçtiğimiz gün Hande Yener de katıldı.
Yener, yeni konser tarihlerini instagram hesabından paylaştı. Hande Yener, Volga Tamöz'ün albümünde 'Sebastian' şarkısını okumuş büyük ses getirmişti. Şimdiden 70 günlük periyod içinde 30 konser anlaşması imzalamış Yener… Yıl sonuna kadar ise 200 konser anlaşması imzalaması planlanıyormuş. Geçtiğimiz sene 170 konser verip rekor kıran Hande Yener, 2015 yılında rekorunu egale ederek bir nevi Demet Akalın'a meydan okuyormuş. Bence ikili arasındaki rekabet boyut değiştiriyor ama ne de olsa Hande Yener'in karşısındaki Demet Akalın. Bakalım ünlü popçu'nun cevabı nasıl olacak.
***

YILIN EVİNİ DEĞİŞTİRİYOR

Son dönemde yaşadığı aşklarla gündemden düşmeyen bir isim Cem Yılmaz… Hem iş hayatı ile hem de özel hayatı ile son iki senenin en çok konuşulan ismi. Ne yapsa olay oluyor ne söylese manşetlerden inmiyor. Önceleri pek önem vermediği sosyal medyayı artık sıkça kulanıyor. Biliyorsunuz ünlü komedyen senelerdir Levent'te bir villada oturuyor. Şimdi bu villa magazincilerin çok sık uğradı bir yer oldu. Bildiğiniz gibi Cem Yılmaz ile Ayşe Hatun Önal aşkı ilk kez Cem'in villasının önünde görüntülenmişti. Daha sonra ise Ozan Güven ile Meryem Üzerli'nin el ele fotoğrafları da bu villanın önünde çekildi.
Yani son bir yıla damga vuran magazin kareleri Cem Yılmaz'ın evinde çıktı. Hal böyle olunca da Yılmaz, bu durumdan hiç hoşnut değilmiş. Hatta evini değiştirmeyi bile düşünüyormuş.
İstanbul'un bir çok lüks semtinde evi bulunan ünlü komedyen yaz dönemi olmadan taşınmaya karar vermiş. Bakalım ünlü komedyen evini değiştirdikten sonra magazincilerden uzak kalabilecek mi? Onu da zamanla göreceğiz...

***

KEDİLİ PARTİ

Çapamarka işletmeleriyle ortaklık yapan Kösem Ailesi'nden, Nuri Kösem, genelde Etiler ve Caddebostan'daki Limonata'ların başında duruyordu. Kösem, DJ'lik geçmişi nedeniyle iki mekanın müziklerine de el atmıştı. Bu mekanlarda Kösem sayesinde hem yemek yiyip hem de eğlencenin tadına varabiliyorsunuz. Nuri Kösem, DJ'lik serüvenine yeni mekanlar katmaya karar vermiş. Bundan sonra her Perşembe Kuruçeşme Members Kulüp'de DJ kabinin başında yerini alacakmış.
Geçtiğimiz hafta start verdiği ilk partisine merak edip gittim. Kedi ve Panda şeklinde dansçılar dikkatimi çekti. Değişik bir konsept yapan Nuri Kösem'in Rezan Denizman ile yaptığı partileri kaçırmayın derim. Çünkü çaldığı Nudisco, İndie, Soul Ful House müziklerini dinlemenizi tavsiye ederim… Yani anlayacağımız atmosferi ve çaldığı parçalar ile gece hayatına yeni bir soluk
kazandırmış. Benden söylemesi.