Tarihi 22 Eylül 2015

Jön savaşları!

Son dönemde artan dizi ve yarışma programı savaşlarına bir yenisi daha eklendi. Bu da farklı bir savaş: Jön savaşları... Biliyorsunuz Kıvanç Tatlıtuğ, Kenan İmirzalıoğlu, Kerem Bursin ve Çağatay Ulusoy, son yılların en gözde jönleri. Ay Yapım'ın sahibi Kerem Çatay ile Kıvanç Tatlıtuğ'un dostluğunu bilmeyen yok. İkili için "Kardeş gibiler" diyebiliriz... Ay Yapım'ın geçen sezonki bir iddialı dizisi Karadayı'da Kenan İmirzalıoğlu, diğer projesi Medcezir'de ise Çağatay Ulusoy başroldeydi. Kıvanç Tatlıtuğ'un başrolünü oynadığı 'Kurt Seyit ve Şura' ise istenilen reytingi alamayınca yayından kaldırılmıştı. Fakat kulağıma gelenlere göre; aynı yapım şirketinde olmalarına rağmen jönler arasında bir savaş yaşanıyormuş. Oyuncular arasında büyük bir gruplaşma var. Nasıl mı? Kenan İmirzalıoğlu ile Çağatay Ulusoy'un 'ağabey-kardeş' ilişkisi Kıvanç Tatlıtuğ'u kızdırmış. Nedenini bilmiyorum ama Kerem Bursin ile Kıvanç Tatlıtuğ'un da arası limoniymiş. Kıvanç ile Çağatay da Ay Yapım'da Kerem Bursin'in olmasını istemiyorlarmış. Kerem Çatay bu savaşa şimdilik engel olmaya çalışıyor. Anlayacağınız Ay Yapım'da büyük bir kaynama var. Bu kaynamanın detaylarını da yakında sizlerle paylaşacağım.

BU KAVGA BİTMEZ
Sosyetenin
iki ünlü ismi Gül Gölge Saygı ile Elif Gönlüm'ün arasındaki kavgayı bilmeyen yoktur herhalde. Haftalarca ikilinin kavga haberleri, magazin sayfalarında yazılıp çizildi. Olaylar bir süre durulsa da önceki gün yine kıyamet kopmuş. İki ismin de yakın arkadaşı olan Sitare Akdilek, önceki gün bir davet düzenledi. Bu davete Akdilek, hem Elif Gönlüm'ü hem de Gül Gölge Saygı'yı davet etmiş. Davete gelen iki sosyetik isim de birbirlerini görünce karşılaşmamak için ellerinden geleni yapmış. Fakat Elif Gönlüm, hızını alamayıp Gül Gölge Saygı'nın yanına gitmiş.
Arkadaşlarıyla muhabbet ederken Elif Gönlüm'ün hakaretlerine maruz kalan Gül Gölge Saygı neye uğradığını şaşırmış. Bu durum karşısında büyük bir şok yaşayan Gül Gölge Saygı'yı sosyetik arkadaşları hemen olduğu yerden uzaklaştırmış. Elif Gönlüm ise arkadaşlarına: "Bu kadını görünce deliye dönüyorum. Bana yaptıklarını unutmadım. Siz de kendinize sahip çıkıp, arkadaşlığınızı kesin onunla diyerek" herkesi uyarmış…

UĞURLU YELEK
TV8'de
yayınlanan Rising Star yarışması büyük bir rekabete sahne oluyor. Yarışmanın favorileri arasında yer alan Fırat Erek, her hafta aldığı yüksek jüri oylarıyla finale doğru gidiyor. Jüri değerlendirmesinde yarışmacıların sesleri ve müzikal yetenekleri kadar saygılı tavırları ve efendi duruşları da dikkate alınıyor. Tüm jüri üyelerinin tam desteğini alan Fırat Erek de hem müzikal başarısı hem de kişiliği ile ön plana çıkan isimlerden. Öyle ki Fırat Erek'in başarısı, jürinin dışında Rafet El Roman tarafından da fark edilmiş. Erek'in performansını çok beğenen ünlü sanatçı, onu hem telefonla arayarak desteklemiş hem de şapka ve yeleğini yarışmada uğur getirsin diye ona armağan etmiş.
Rafet El Roman'ın
iyi dilekleri yerini bulmuş olacak ki, Fırat Erek en yüksek oyu alarak yarı finale çıkmaya hak kazandı.

GÜNÜN SÖZÜ: "
Bir şeyi gerçekten yapmak isterseniz bir yolunu bulursunuz.
İstemeseniz de, bir bahane bulursunuz."
Jim Rohn

HAFTANIN ENLERİ
HAFTANIN FiLMi:
Kara Bela
HAFTANIN DİZİSİ :
Eşkıya Dünya'ya Hükümdar Olmaz
HAFTANIN MEKANI :
Kozmonot
HAFTANIN RESTORANI :
Papyon Nişantaşı
HAFTANIN GÜNDEMİ :
Feryal ile Kemal Gülman'ın atışmaları…