Tarihi 23 Şubat 2015

Bilginer'in İtalya çıkarması

Oyunculuğunu tiyatro sahnelerinde yaşayan bir isim Haluk Bilginer.
Kadıköy'de 1999 yılında kurduğu 'Oyun Atölyesi'
isimli tiyaro sahnesini, senelerce büyük bir titizlikle yukarılara taşıdı. Şimdiye kadar yüzlerce oyun sahneleyen Bilginer, birçok dizi ve film projelerinde de sahne aldı.
Usta tiyatrocu en son atv'nin reyting rekortmeni dizisi Kaçak'ta rol almıştı. Dizi bittikten sonra bir süre ortalarda gözükmeyen Bilginer, şimdilerde İtalya'daymış. Duyduğuma göre burada çok önemli bir projede yer alıyormuş. Proje derken, hani öyle böyle bir şey değilmiş. Biliyorsunuz usta isim daha önce Hollywood'da "Indiana Jones" dizisinde rol almıştı. Bilginer'in, İtalya'da çalıştığı projesi bayağı yüksek bütçeli Hollywood standartlarındaymış. 20 gündür İtalya'da çekimlerde bulunan Haluk Bilginer'i telefonla aradım.
Çekimde olduğu için konuşamadık.
Çünkü yoğun bir tempoda çalışıyorlarmış.
Şimdilik tüm detayları sizlerle paylaşamıyorum. Fakat bir dahaki köşe yazımda size bütün bilgileri yazacağım.
***

BEDAVA LİMA
Reklam çekimleri için İstanbul'a gelen Victoria's Secret meleği Adriana Lima ile Acun Ilıcalı'nın yakın arkadaşlığını bilmeyen yoktur. Daha önce aralarında aşk dedikoduları çıkan ikili, bunu kesin bir dille yalanlamıştı. Ilıcalı, sahibi olduğu kanalda yayınlanan 'İşte Benim Stilim' yarışmasında jüri üyeliği yapması için ünlü top modele teklif sunmuştu.
Acun Ilıcalı'ya 'hayır' diyemeyen Lima, eleme gecesinde jüri koltuğunda yerini alacak. Konuşulanlara göre Adriana Lima bunun için ek bir ücret almayacakmış. Lima, yakın dostu Acun Ilıcalı'ya teklifi sunduğu anda mırın kırın etse de daha sonra kabul etmiş. Zaten Lima, görüşme sırasında "Para konusunu konuşmayalım" demiş. Yani, bunları duyduktan sonra Acun ile Adriana arasındaki arkadaşlık boyutunu daha iyi anladık.
***

MODAYA UYDU
Ünlülerin yaşam koçu olarak tanınan Şeyda Çoşkun, geçtiğimiz yıl Ağustos ayında Uğursan Yeğin ile sürpriz bir evlilik yapmıştı. 8.5 aylık hamile olan Şeyda Çoşkun, geçtiğimiz haftalarda kardeşi Tuğba Çoşkun ve eski eniştesi Mehmet Ali Erbil ile birlikte Amerika'ya tatile gitmişti. Fakat Tuğba ile Mali, Türkiye'ye dönmüştü.
Şeyda Çoşkun ile eşi Uğursan Yeğin ise
ABD'de kalmıştı. Meğer Şeyda Hanım, çocuğunu orada doğurmaya karar vermiş. Bu yüzden de dönmekten vazgeçmiş.
Doğum için gün sayan Şeyda Hanım'ın yanına önümüzdeki hafta ablası Tuğba Coşkun da destek olmak için gidecekmiş. Yani sosyetede trend olan ABD'de doğum yapma modasına ünlü yaşam koçu da uymuş oldu.