Tarihi 23 Ocak 2015

Hazar'ın gerçek canı

Son dönemde yıldızı parlayan isim olan Hazar Ergüçlü, oyunculuk sektörünün yeni nesil temsilcilerinden. Kuzey ve Güney'de Simay rolüyle büyük bir çıkış yakalayan Ergüçlü, şimdilerde Medcezir dizisindeki performansı ile çokça konuşuluyor.
Oynadığı diziler kadar yaptığı reklam anlaşmalarıyla da şimdiden küçük bir servetin sahibi oldu bile. Adı daha önce Sezen Aksu'nun oğlu Mithatcan Özer'le anılan Ergüçlü'nün özel hayatını yakın çevresinden bile sır gibi sakladığını duydum.
Bir dönem oyuncu Sercan Bodur ile fırtınalı bir aşk yaşayan Hazar Ergüçlü hakkında kulağıma bir iddia geldi. En son Mithatcan Özer ile ayrıldıktan sonra İspanya'ya tatile giden güzel oyuncu, döndükten sonra eski sevgilisi Sercan Bodur ile görüşmelerini çok sıklaştırmış. Bu buluşmalar yakın çevrelerinin de dikkatini çekmiş. Bodur ve Ergüçlü ilişkileri bitse bile arkadaş kaldıklarını söylüyormuş. Hani 'eski sevgiliden arkadaş olmaz? derler ama bakalım arkadaş mı kalacaklar yoksa eski aşk alevlenecek mi? Yakında ne de olsa çıkar kokusu…

***

Dünya starları Anjelique'te
Türkiye'nin en iyi mekanları arasında gösterilen Anjelique'te, bu akşam iki dünya starı sahne alacak. Hollanda'nın en ünlü elektronik müzik ikilisi DJ Chocolate Puma, bu akşam World Class Experience kapsamında Anjelique'in DJ kabininde olacak. 1992 yılından itibaren dünya çapında sadık bir dinleyici kitlesi oluşturan grup, Türkiye'ye ikinci defa geliyor.
Şimdiye kadar 200 parça ve sayısız remix yapan DJ Chocolate Puma ikilisinin şovlarını ve performansını kaçırmayın derim. Bu özel gecede World Class miksolojistleri ve barmenleri tarafından yaratılan özel sunumlara sahip artizan kokteylleri ve World Class Experience mönülerinin olduğu gecede, normal eğlencenin farkını yaşayacaksınız.
Benden söylemesi.

***
Hayali gerçek oldu
Ünlü isimlerin şöhrete ilk adımlarını attığı Cem Ajans Gold Medya'nın sahibi Cem Gülaç, büyük bir sosyal sorumluluk projesine imza atıyor. Gülaç, bütün gelirinin Yetkim (Yetiştirme Yurtlarında Kalan, Ayrılan Çocukları Koruma Derneği'ne) bağışlanacak olan "Bir Adamın Sevdası" şiir albümünü tamamladı.
Albümün müzik yönetmeliğini ise yakın dostu Ahmet Selçuk İlkan yaptı. Yakından tanıdığım bir isim olan Cem Gülaç için şunu söyleyebilirim ki senelerdir kurduğu hayalini gerçekleştirdi.
Albümde şiirlerde kullanılan müziklerin, vokallerini Türk Pop Müziği'nin güçlü seslerinden Aydan Kaya ve Toprak yaparken Ferdi Tayfur'un yıllar önce seslendirdiği "Bana Sor" şarkısı "İnanmadım" şiirinin müziği olarak kullanıldı. Yani bu albüm için bir nostalji rüzgarı diyebiliriz. Albümü ilk dinleyenlerden biri olarak size mutlaka tavsiye ediyorum. Hem yardım için hem de bu albümü seveceğiniz için…

***
Turnuvaya dair
Beşiktaş ve Galatasaray'ın da
katıldığı "International Royal Cup 2015" kapsamında geçtiğimiz gün Antalya'ya gittim. Royal Cup'ta, geçtiğimiz aylarda yapılan turnuvanın aksine bu kez büyük bir ilgi vardı. Alanya Oba Stadyumu'ndaki turnuvada her şey mükemmel olsa da böyle büyük bir turnuvada zemini daha güzel olan bir stat seçebilirlerdi. Birçok büyük organizasyona katılan biri olarak Uluslararası bir turnuvayı en iyi şekilde yöneten ParkGroup ve bünyesindeki Mono İletişim'e başarılarından ötürü teşekkür etmemek olmaz.