Tarihi 16 Ocak 2015

Servet değerinde alışveriş

Ünlü sanatçı Sibel Can'ın giyim kuşama olan düşkünlüğünü bilmeyen yoktur. Bir giydiğini bir daha giymeyen ünlü sanatçının bu uğurda bir servet harcadığı söyleniyor. Tabii 'bu kadar elbiseyi alıp israf ediyor' diyebilirsiniz. Ama Sibel Can, serveti bulan kıyafetlerinde giymediklerini ihtiyaç sahibi insanlara veriyor. Bunu bildiğim için sizlerle paylaşmak istedim.
Şimdi bunları neden mi yazdım?
Geçtiğimiz gün Sibel Can'la aynı mağazada alışveriş yapan bir arkadaşım beni aradı. İlk başta pek önemsemedim çünkü bir sanatçının alışveriş yapması kadar normal bir şey yok. Ama alışveriş sonrası arkadaşım Sibel Can'ın ödediği miktarı bana söyleyince gözlerim yerinden çıktı.
Ünlü sanatçı, Zincirlikuyu'daki Beymen mağazasından 250 bin liralık alışveriş yapmış. Evet yanlış duymadınız. Ben de ilk başta inanmak istemedim ama aynı yerde alışveriş yapan arkadaşım bizzat gözleriyle şahit oldu.
Ben ünlü sanatçının bu kadar bonkör olup servet değerinde bir alışveriş yapacağına inanmıyorum ama arkadaşımın şahit olduklarını sizlerle paylaştım...

***

'ACILARIN KADINI ' GERİ DÖNÜYOR
Yeşilçam'ın
unutulmaz karakterleri arasında yer alan bir isim olan Mahmut Hekimoğlu. Geçmişten günümüze onlarca dizi ve filmlerde başrol oynadı. Seneler önce kazandıklarıyla ticaret hayatına girmiş ve bir yapım şirketi kurmuştu. Şimdilerde ise çok konuşulacak bir sinema filmine imza atmaya hazırlanıyor.
Bir döneme adını altın harflerle yazdırmış bir isim olan 'Acıların Kadını' diye tanıdığımız 'Bergen'in hayatını' sinema filmi olarak çekmeye hazırlanıyor. Bildiğiniz gibi, 80'li yıllarda bir kıskançlık sonucu Bergen'in yüzüne eşi tarafından kezzap atılmış ve yüzü ile gözünün sağ tarafı yanmıştı. Bu acılı hayat hikayesini bilmeyen yok zaten. Yediden yetmişe milyonlarca hayranı olan Bergen'in hikayesini beyaz perdeye aktaracak olan Mahmut Hekimoğlu, şimdilerde Bergen karakterini oynayacak ünlü bir sanatçıyla anlaşmak üzereymiş. İmzalar atılmadığı için bu ünlü ismin kim olduğunu daha yazamıyorum ama anlaşma imzalanınca kim olduğunu sizlerle paylaşacağım.

***

İKİNCİ ALBÜM GELİYOR
Eski manken yeni şarkıcı Emine Ün, 2014 yılında 'Nazar' isminde bir albüm çıkarmıştı. O dönem katıldığı programlarda canlı şarkı söyleyince sesi yüzünden eleştirilere maruz kalan Emine Ün, inat edip albümünü piyasaya çıkarmıştı.
Şimdilerde ise Ün, bütün eleştirilere kulak tıkayıp ikinci albüm hazırlıklarına başladı. İş adamı eşi Tolga Karataş'ın da destek verdiği ünlü manken, albümünün okumalarını gerçekleştiriyormuş. Uzun süredir şan dersi alan Ün, bakalım bu sefer istediğini başarıyı elde edebilecek mi? Ya da geçen albümünde olduğu gibi eleştirilecek mi? Alkış mı alacak? Onu da albümü çıkınca göreceğiz.

HAFTANIN FiLMi: Kara Murat
HAFTANIN DİZİSİ:
Karadayı
HAFTANIN MEKANI :
Vitrin Meyhane/Levent
HAFTANIN REST ORANI :
Nişantaşı Hardal
HAFTANIN GÜNDEMİ:
Dünyaca ünlü yıldız futbolcu Neymar'ın Türkiye'ye gelmesi.

"Bilmelisin ki; gerçek arkadaşlar arasına mesafe girmez. Gerçek aşklarında."
Can Yücel