Tarihi 3 Kasım 2014

Ayrılık yok aşka devam

Oynadıkları dizi kadar ilişkileri hep konuşuldu. Sevgili mi? Arkadaşlar mı?
Haftalarca yazılıp çizildi. Sonunda sevgili olduklarını kabul ettiler. Birçok dizide veya filmde set arkadaşlıkları zamanla ilişkiye dönüşüyor. Onlarınki de öyle oldu. Türkiye'nin en genç ve popüler isimlerinden Serenay Sarıkaya ile Çağatay Ulusoy'dan bahsediyorum. Yaz başında ayrıldıkları konuşulan ikili, geçtiğimiz gün bir ödül törenine ayrı ayrı gitti. Fakat tören boyunca yan yana gelmemeye özen gösteren ikili, ödül fotoğrafları çekilirken mecburen yan yana gelmek zorunda kaldı.
Ödül töreninde birlikte görünmek istememelerinin nedenini bilmiyorum fakat gelin görün ki; ikili, ilişkilerine kaldıkları yerden devam etme kararı almışlar. Nereden mi biliyorum? Serenay Sarıkaya'yı geçtiğimiz gün Zorlu Center Avm'de gördüm. Bir çocuk mağazasından alışveriş yapıyordu.
Neyse lafı çok uzatmadan yazıyorum.
Arabaların park ettiği yere kendi kullandığı cip ile Çağatay Ulusoy geldi. Birkaç dakika bekledikten sonra Serenay, AVM'den çıkıp Çağatay'ın kullandığı arabaya bindi. Yani anlayacağınız aralarında ne küslük ne de bir dargınlık varmış.
Sizler için ufak bir araştırma yaptım; ilişki de kaldığı yerden devam ediyormuş.

Medeniyet hikayesi
Çağan Irmak
'ın yeni filmi 'Unutursam Fısılda'nın galası geçtiğimiz gün Kanyon'da yapılmıştı. Galaya katılamadım fakat daha sonra gerçekleşen after partiye gittim. Birçok ünlü isim de bu partiye gelmişti. En çok dikkatimi çeken ise filmin başrol oyuncularından Farah Zeynep Abdullah'tı. Giydiği beyaz elbise, kahkahalarıyla herkes arasından sıyrıldı. Yanında da yönetmen sevgilisi Gökhan Tiryaki vardı.
İlerleyen saatlerde mekana Eser Yenenler geldi. Biliyorsunuz Farah Zeynep ile Eser yıllarca büyük aşk yaşadı.
İlişkileri evlilik yolunda ilerlerken ani bir kararla ayrılmışlardı.
Birçok ünlünün aksine medeni bir şekilde ayrılıp, birbirleri hakkında tek bir kötü söz söylemeyen ikiliyi ayrıldıktan sonra ilk kez aynı mekanda gördüm.
Tam pişti oldular dedim. Tatsızlık çıkacak derken, Farah Zeynep'i gören Eser eski sevgilisine selam verdi.
Başladılar konuşmaya, bu muhabbete daha sonra Farah Zeynep'in yönetmen sevgilisi Gökhan Tiryaki de katıldı. Medeni bir şekilde konuştuktan sonra herkes yerine geçip eğlencesine devam etti.

Erkin ailesinden veto
Fenerbahçe
'nin başarılı futbolcusu Caner Erkin, futbol hayatından çok özel hayatıyla gündeme geliyor. Eşi Asena Erkin'in şarkıcı Berkay ile adının skandala karışmasından sonra Caner eşinin arkasında durmuş ve bütün baskılara rağmen boşanmamıştı. Zaten aylardır Asena ile Berkay hikayesini okuyorsunuz. O yüzden üstü kapalı yazıyorum.
Fakat duyduğuma göre Balıkesirli olan Caner Erkin, ailesinden vetoyu yemiş. Nasıl mı? Tabii bu skandal olayından sonra Erkin ailesi çocuklarına Asena'dan boşanması için büyük baskı uygulamış. Fakat Caner boşanmayarak bir nevi eşinin yanında durmuştu. Bütün aile de Asena'ya tavır almış. Erkin ailesinin hiçbir üyesi Asena ile görüşmüyormuş.
Bu yüzden Caner, eşi Asena ile annesi, babası ve kuzenleri dahil
hepsinin arasında kalmış.