Tarihi 17 Ekim 2014

Patron oldu

Fenerbahçe'den ayrılığı olaylı bir şekilde gerçekleşen ve uzun bir süre gündemden düşmeyen isim Ersun Yanal, spor yazarlığından sonra işletmeciliğe de el attı.
Geçtiğimiz sene başında olduğu takımı şampiyon yapan Ersun Yanal'ın başarılarından çok özel hayatı konuşuluyordu.
Fenerbahçe Spor Kulübü'nden ayrılmasından sonra başka takımlardan gelen teknik direktörlük tekliflerini geri çevirerek istirahate çekilen Yanal, Beylikdüzü'nde yeni açılan West Marina'nın içine fitness salonu açmak için gerekli sözleşmeleri geçtiğimiz gün imzaladı.
İşletmeciliğe ilk adımını atan Ersun Yanal, haftanın 3 gününü Marina'da geçirerek spor salonunun tadilatıyla bizzat kendi ilgileniyor. Dedikodulara göre Yanal'ın, bundan sonra futbol sahalarına bir süre dönmek istemediği sakin ve huzurlu bir hayat geçirmek istediği konuşuluyor.

***

TROYA BAŞLIYOR
Genel Sanat Yönetmenliği'ni Mustafa Erdoğan'ın yaptığı Anadolu Ateşi ekibi dünya turnesine çıkmadan önce Troya Türkiye turnesine çıkıyor. Turnenin ilk ayağı ise Trabzon... Yeni turne ile ilgili detayları öğrenince çok şaşırdım. Ülkemize gelen dünya starlarının kaç tırla geleceği, ne yiyeceği, kaç dansçısı olduğu haberlerini daha gelmeden günler öncesinden yazılmaya başlanırdı.
Yılmaz Erdoğan'ın başında olduğu ekip, bu turne için 7 bin 200 saat prova yapmış. 90 dansçının yer aldığı turne için 4 TIR dolusu dekor, kostüm ve aksesuvar hazırlanmış. Gerçeğine uygun olarak Truva atı ile birlikte 12 bin metre kumaş kullanılarak 2 bin adet kostüm hazırlanmış. Hitit Kralı Tuthalia'dan, Akhileus'a; Büyük İskender'den, Roma İmparatoru Sezar'a; Pers Kralı Kserkses'den Bizans Kralı Konstantinus'a, Fatih Sultan Mehmet'ten Mustafa Kemal Atatürk'e kadar çağlar aşan dünya liderlerinin hayatlarından kesitler de sahnelenecekmiş.
Bence bu gösterileri kaçırmayın derim.

İşte Troya'nın gösteri yapacağı şehirler ve tarihleri

30 EKİM Trabzon / Hayri Gür spor salonu
1 KASIM Samsun / Yeni Yaşar Doğu Spor Salonu
3 KASIM Ankara / Congresium Ankara
5 KASIM Antep / Şahinbey Spor Salonu
7 KASIM Mersin /CNR Yenişehir fuar Alani C Holü
21 KASIM İstanbul / Ülker Arena
28 KASIM İzmir Karşıyaka / Yenişehir Arena

***

AŞKA YABANCI KALMADI
Sosyetenin ünlü isimlerinden Alican Ulusoy, uzun zamandır ortalarda gözükmüyordu. Gerçi iş hayatından çok yaşadığı aşklarla gündeme gelen Ulusoy'u geçtiğimiz akşam Ulus 29'da gördüm.
Sosyetik iş adamı yine yabancı bir güzelle eğlencedeydi. Bir locada eğlenen Ulusoy, gecenin ilerleyen saatlerinde arka arkaya şampanyaları patlatmaya başladı.
Fişekler eşliğinde gelen şampanyalar, tüm mekanı aydınlatıyordu. Şampanyalar eşliğinde eğlenen Ulusoy, bu güzelle 3 aydır birlikteymiş. Ufak bir araştırma yaptım. Ulusoy'un yanındaki Sırbistanlı bir modelmiş. Güzel modelin ismini öğrenemedim ama Alican Ulusoy'un o gece mutluluğuna şahit oldum. Evlenip baba olmak istediğini her fırsatta söyleyen sosyetik iş adamı ,bakalım son zamanlarda patlak veren yabancı gelin modasına
uyacak mı?

HAFTANIN ENLERi
HAFTANIN FİLMİ:
Sihirli Ay Işığı
HAFTANIN DİZİSİ: Ulan İstanbul
HAFTANIN MEKANI: Sess Nişantaşı
HAFTANIN RESTORANI: Yelken Restaurant
HAFTANIN GÜNDEMİ: Cansu Dere ile Beşiktaş Başkanı Fikret Orman'ın aşkı


GÜNÜN SÖZÜ:

"Kişiye göre davranacaksın, küçükle küçük olacaksın hatta!
Ama seviyesizin seviyesine inecek kadar düşmeyeceksin hayatta."
(Paulo Coelho)