Tarihi 6 Haziran 2014

'Pek Yakında'nın vizyon tarihi 3 Ekim!

Başrollerinde Zafer Algöz, Ozan Güven, Özkan Uğur ve Zerrin Tekindor gibi usta isimlerin rol aldığı Cem Yılmaz'ın merakla beklenen 'Pek Yakında' filminin vizyon tarihi belli oldu. Hemen hemen herkes Cem Yılmaz'ın sosyal paylaşım sitelerinden paylaştığı fotoğraflar ile bu filmi daha da merak etmeye başlamıştı.
Şimdiye kadar çektiği filmlerle milyonlarca seyirciye ulaşan Yılmaz'ın bu filmi de şimdiden paylaştığı fotoğraflar sayesinde gazete manşetlerden inmiyor. Ben de size çok merak ittiğiniz filmin vizyon tarihini açkılıyorum.
19 Mayıs'ta Beykoz'da bulunan platoda çekimleri start alan ve 8 hafta süreceği öğrenilen 'Pek Yakında' filmi; 3 Ekim'de vizyona girecek. Filmde ağabeyi Can Yılmaz'a sürpriz yaparak rol veren komedyen, iki önemli ismi daha kadroya dahil etti.
Yılmaz Erdoğan ve Nurgül Yeşilçay'ın da konuk oyuncu olarak rol alacağı film, black komedi türüyle izleyici karşısına çıkacak.
Cem Yılmaz, filminin vizyon tarihinin hemen ardından ise 4 Ekim'de de ABD'de stand-up turuna çıkacak. Türkler'in yoğun olarak yaşadığı New York, California ve New Jersey gibi şehirlerde gösteri yapacak olan ünlü komedyen daha sonra filminin Avrupa galası için soluğu Almanya'da alacak. Avrupa şehirlerindeki galalardan sonra Türkiye'ye dönecek olan Cem Yılmaz uzunca bir süre tatil yapacakmış.

Eski aşk alevlendi

Oyuncu Hande Soral ile Alican Yücesoy aşkı bir süre önce magazin gündemini meşgul etmişti. Daha sonra ikilinin ilişkileri bitmiş; Alican Yücesoy ise yeni bir aşka yelken açarak yine oyuncu Melissa Sözen ile görüntülenmişti. İkili çok geçmeden evlenmişti. Fakat aynı hızda da boşanmışlardı. Geçtiğimiz salı günü Nişantaşı'ndaki Corridor Bar'a gittim. Kalabalığın içinde Hande Soral ile Alican Yücesoy'u gördüm. Eski sevgililer tabii ki karşılaşmış olabilirler desem de çok geçmeden ikiliyi o kadar samimi şekilde gördüm ki, yeniden bir ilişkiye başladıklarını düşünmüştüm. Fakat geçtiğimiz akşam Etiler de magazinci arkadaşlarım Hande Soral'ı görüp Alican Yücesoy ilişkisini sormuşlar. Tabii ki her zamanki gibi yalanlamış. O gece karşılaşmadık bile demiş. Fakat ikinci defa ikiliyi Cihangir'de Mona'da bir kez daha gördüm. Eski aşk alevlenmedi desem yeridir… Bakalım Hande bu yazıdan sonra nasıl bir cevap verecek görüceğiz.

GÜNÜN SÖZÜ: "Eğer sizi üzen kişilere hala selam verebiliyorsanız, bu vicdanınızın sadakasıdır" Mevlana

HAFTANIN ENLERİ
HAFTANIN FİLMİ: Kan Bağları
HAFTANIN DİZİSİ: Kara Para Aşk
HAFTANIN MEKANI: Vitrin Meyhane
HAFTANIN RESTORANI: Nopa Nişantaşı