Tarihi 23 Nisan 2014

Berkay kapıya dayanmış

Fenerbahçeli futbolcu Caner Erkin ile eşi Asena Erkin ve şarkıcı Berkay arasındaki olaylar; aylardır magazin gündeminden düşmedi. Asena ile Berkay'ın Akmerkez'de bebek odasında fotoğrafları ortaya çıktıktan sonra herkes Caner'in eşinden boşanacağını düşünmüştü. Fakat Caner eşine sonun kadar güvendiğini söyleyerek arkasında durdu.
Ünlü çift, her gittikleri mekanda Berkay'la karşılaşınca duruma ilk Berkay isyan etti. Daha sonra ise Asena… Bu dönemde Berkay kısa süreli de olsa Derya Şensoy ile flört dönemi yaşamıştı. Fakat kırdığı pot yüzünden ikili ayrılmak zorunda kaldı.
Potun ne olduğunu yazmıyorum… Neyse Berkay geçtiğimiz gün Derya Şensoy'un Emirgan'daki evine gitmiş.
Fakat kapı kapalı olunca zile basmış. Ünlü şarkıcı yanlış zile basınca Derya'nın yan komşusuyla karşılaşmış.
O sırada evde olmadığı için Derya ile konuşamayan Berkay, komşusundan özür dileyerek oradan ayrılmış. Berkay, telefonlarına çıkmayan Derya'dan özür dilemek ve barışmak için evine gitmiş. Fakat duyduğuma göre Derya Şensoy barışmayı bırakın Berkay ile aynı ortamda bile bulunmak istemiyormuş.
Benden söylemesi…

Meğer hayranıymış

Yaşadığı olaylı ilişkilerinden sonra kalbini aşka kapatan Ece Erken; geçtiğimiz gün Arnavutköy'de Serkan isminde bir gençle görüntülenmişti.
Yakalanmamak için arabanın arka tarafına oturan Erken, biraz yol aldıktan sonra ön koltuğa, Serkan'ın yanına geçmiş ve trafik çevirmesinde kameralara yakalanmıştı. Ece'nin yakalandığı genç kim diye çok merak ediyordum.
Dünya küçük diye boşuna demiyorlar.
Benim yakın bir arkadaşımın arkadaşı çıktı…Ben de size ondan öğrendiklerimi yazıyorum. Ece Erken'in yakalandığı kişi galerici Serkan Uçar'mış… 25 yaşındaki Uçar, Florya'da bulunan FLY Motors'un sahibiymiş. Duyduğuma göre Serkan Bey, uzun süredir Ece Erken'in hayranıymış. Onunla tanışmak için birçok arkadaşını devreye sokmuş.
Kameralara yakalandıkları o talihsiz gece de ilk buluşma anlarıymış ikilinin… Genç olmasına rağmen çevresinde iş hayatındaki başarıları ile konuşulan Serkan Uçar ile Ece Erken arasında henüz bir aşk yokmuş. Birbirlerini tanıma aşamasındalarmış… Ne diyelim.. İnşallah Ece aradığı aşkı ve mutluluğu bu kez bulur…

Baba mesleğine geri döndü

2009 yılında Lola Beach ile yaz sezonuna damga vuran hatta bu markasının Katar'a da temsilciliğini veren Emirhan Selah, baba mesleğine geri döndü. Babası Erkan Selah'n sahibi olduğu Selah Tersanesi'nin içerisinde Es-Line firmasını kuran Selah, bir yıldır sürat motoru inşaa ediyor.
Selah'ın yaptığı teknenin İtalyan spor arabalarına benzerliği nedeniyle Türk elitlerinin ilgisi ise oldukça yoğun.
Bu ilgiyi sadece Türkler değil, Kuveytliler de gösteriyor. Şimdiden Emirhan Selah'ı
Ferrari'nin
ünlü tasarımcısı Pinifarina'ya benzetip 'denizlerin pinifarinası' diyorlarmış. Selah'ın namını duyan Kuveytli müşteriler şimdiden 100 tekne siparişi vermişler. Aynı zamanda Emirhan Bey, Ağustos ayında bu teknelerle Haliç'te ufak bir turnuva düzenlemek istiyormuş…

GÜNÜN SÖZÜ: Hayat küçük şeylerden oluşur. Eğer sen seversen büyük olurlar. (Oslo)

HAFTANIN ENLERİ
HAFTANIN FİLMİ: Kaptan Amerika
HAFTANIN DİZİSİ: Benim Hayatım
HAFTANIN MEKANI: Sardunya
HAFTANIN RESTORANI: Sırçaçı 14 Yeniköy
HAFTANIN GÜNDEMİ: Aziz Yıldırım'a yeniden tutukluluk kararının çıkması