Tarihi 22 Şubat 2014

Umre Alişan'ı değiştirdi

Sosyetenin ünlü pırlantacısı Ersan Koç mücevher sektöründen hizmet sektörüne geçmeye karar vermiş. Nasıl mı? Yakın arkadaşı olan Alişan bildiğiniz gibi Nişantaşı'nda 'Mis Teşvikiye' isimli bir dönerci açmıştı. Daha sonra bu sektörde büyümek isteyen ünlü sanatçı, Günaydın restorandan ayrılan Şef Gürkan Topçu ile Steak House açmaya karar vermişti. Nişantaşı'nda yer arayan ikili, istedikleri gibi bir yer bulmuşlardı.
Daha sonra bu Steak House'a İşadamı Servet Berkman da ortak olmuştu. Fakat gelin görün ki Alişan bu ortaklıktan vazgeçmiş. Alkollü mekan işletmek istemeyen Alişan %40'lık hissesini yakın arkadaşı Ersan Koç'a devretmiş. Anlayacağınız sosyetenin pırlantacısı artık etçi olmuş. Fakat anlayamadığım bir şey var.
Şimdiye kadar hep alkollü mekanlarda sahne alan Alişan'ın neden böyle bir karar aldığıydı. Yaptığım araştırmalara göre ünlü sanatçı, Umre'ye gittiği için alkollü mekan işletmek istemiyormuş.
Yani anlayacağınız Umre sonrası Alişan'ın
bütün fikirleri tamamen değişmiş.

Venedik'te 'Evet' dedi
Manken Nur Gümüşdoğrayan sürpriz bir aşkla gündeme gelmişti.
İşadamı Sarp İbrahimoğlu ile iki aydır flört eden Gümüşdoğrayan'ın ilişkisi yakında nikah masasına taşınabilir.
Çünkü Nur ile Sarp geçtiğimiz hafta Sevgililer Günü'nü İtalya'da romantik bir tatil yaparak geçirmiş. Geçtiğimiz gün İstanbul'a dönen ikilinin aralarında sözlendiklerini duydum. Söz deyince hemen öyle görkemli törenlerden sanmayın. Çünkü pahalı hediyeleri sevmeyen Nur Hanım'a sevgilisi Sarp Bey, Venedik'te bir restoranda oturdukları sırada aniden evlilik teklifinde bulunmuş. Bu teklifi büyük bir mutlulukla kabul eden Gümüşdoğrayan, İstanbul'a döner dönmez hazırlıklara başlamış. Yaz başında düğünümüz var
derlerse şaşırmayın!

Palandöken'de yıldızlar geçidi
Bu yıl Uludağ'a karın geç yağması ile birlikte Palandöken'in önemi daha da arttı. Son dönemde yapılan alt yapı yatırımları, otelleri ve dünyanın en uzun kayak pistine sahip olması ile birlikte yatırımcıların dikkatini çeken Palandöken büyük bir festivale ev sahipliği yapmaya hazırlanıyor.
Opel Türkiye ev sahipliğinde Erzurum-Palandöken'deki Xanadu Otel'de gerçekleşecek olan 'Opel Mokka Snow Motion Fest'te yıldızlar geçidi yaşanacak. Gençlerin sevdiği ünlü müzik gurubu 'Model', müzisyen Mehmet Erdem, beğenilen şarkılara imza atan Ozan Çolakoğlu, DJ David Şaboy bugün ve yarın festivalde sahne alacaklar. Türkiye Snowboard Şampiyonu Çiçek Güney de gösterileri ile renk katacağı organizasyonda, ünlülerin yaşam koçu olarak adını duyuran Şeyda Coşkun da binlerce kişiyle karda yürüme ve formda kalma tekniklerini paylaşacak. Bu organizasyonu kaçırmayın derim.

Keser'e sürpriz parti

Bu yıl Survivor çok renkli geçicek gibi görünüyor. Her sene büyük bir heyecana sahne olan Survivor'a bu sene Gönüllüler takımından Gökhan Keser de gidecek. Gökhan "Hiç Vaktim Yok' isimli single'nı geçtiğimiz haftalarda piyasa çıkarmıştı. Daha albümünün tadını çıkartamadan Dominik Adaları'nın yolunu tutacak. Gökhan Ada'ya gitmeden yakın arkadaşı Tolgahan Sayışman sürpriz bir parti düzenliyor. Bu partiden Gökhan'ın haberi yokmuş.
Takii bu yazıyı okuyuncaya kadar.
Sürprizi bozdum diye kızabilirler bana fakat yazmadan geçemedim. Etiler'de bir restoranın üst katını kapatan Sayışman, Gökhan'ın yakın dostlarından oluşan 30 kişilik bir grubu davet etmiş. Survivor öncesi yakın arkadaşlarından oluşan grup Gökhan'a hem moral verecekler hem de veda edeceklermiş.