Tarihi 15 Şubat 2014

Kıvanç'ın zor günleri

"Kurt Seyid ve Şura" dizisinin çekimleri için Rusya'da bulunan Kıvanç Tatlıtuğ'un morali oldukça bozukmuş. Nedeni ise; 1 aydır çekimlerin yapıldığı Rusya'da kalan Tatlıtuğ'un ayak ağrısı çekmesiyimiş. Rusya'da doktor kontrolünden geçen Tatlıtuğ'un ağrısına çare bulunamamış.
Çektiği ağrı ile yoğun çalışma şartlarına uyum sağlamaya çalışan ünlü oyuncu, büyük bir stres altındayken bir kötü haber daha almış. Kıvanç Tatlıtuğ, babasından gelen haber ile sarsılmış.
Ailesine çok düşkün olan ve onların bir dediklerin iki etmeyen ünlü oyuncunun babası Erdem Tatlıtuğ by pass ameliyatı olmuş.
Geçtiğimiz haftalarda kontrole giden Erdem Bey'in kalbine giden iki damarın tıkalı olduğu ortayı çıkmış.
Ameliyata alınan Erdem Tatlıtuğ'un sağlık durumu iyiymiş. Bu haberi duyunca şok olan Tatlıtuğ, babasından gelen iyi haber ile rahat bir nefes almış. Kıvanç, Kurt Seyid ve Şura dizisinin çekimlerinin yoğunluğundan dolayı İstanbul'a gelememiş.
Çekimlerin bitmesini iple çeken Tatlıtuğ'un önümüzdeki ay İstanbul'a döneceğini öğrendim.
Başarılı oyunculuğuyla gündemden düşmeyen Kıvanç Tatlıtuğ, nazara gelmiş. Ben de Tatlıtuğ ve babası Erdem Bey'e geçmiş olsun
diyorum....

GERÇEK HAYATIN YALAN AŞIKLARI
Bir süredir Çağatay Ulusoy ile Seranay Sarıkaya aşkı gündemden düşmüyor. Şimdiye kadar dizi setleri haricinde görüntülenemeyen ikiliyi magazinciler yakalamak için çok çalıştı.
Fakat ikili, set haricinde hiçbir şekilde görüntülenemedi. Zaten birlikteliklerini uzakta yaşamayı tercih eden ikilinin bu ilişkileri beni de düşündürdü.
Çünkü Serenay Sarıkaya'nın uzun bir ilişki yaşadıktan sonra Antalyalı işadamı Murat Süğlün ile ilişkisi olduğu ortaya çıkmıştı. Evli olan Süğlün'ün ailesi ortaya çıkınca da Sarıkaya zor günler geçirmişti. Çağatay Ulusoy ise yapılan uyuşturucu operasyonunda gözaltına alınmıştı.
Ulusoy'un gözaltına alındığı dava halen sürüyor. Çalkantılı bir süreç geçiren oyuncuların bu durumu da yapımcı Kerem Çatay'ı çileden çıkarmıştı.
Büyük umutlarla başladığı Med Cezir dizisinin başrol oyuncuları olan Seranay Sarıkaya ve Çağatay Ulusoy'a ültimatom veren ünlü yapımcı, dizinin imajına zarar verdiklerini söylemiş. İkilinin bu olayları temizlemek için de aşk yaşamaya başladığı konuşuluyor. Yani imajlarını tazelemek için kurgulanan yalan aşk, böyle ortaya çıkmış.