CANLI YAYIN

Hız ve kütle

Eklenme Tarihi 11 Şubat 2018
Muhtemelen küme düşecek olan Karabükspor, can havliyle devre arasında kadrosunu yeniledi. Daha iyi bir takım kurabilseydi mantıklı olurdu. En iyimser deyimle değiştirdiğine eşdeğer bir kadro kuramadığı için de yine ligin en zayıf takımı.
Atiba'ya baskı ve özellikle Gökhan'ın kanadından olmak üzere de kontratak yapamayacak kadar Beşiktaş'ın malum zaaflarını da kullanamadığı için de aradaki güç farkıyla maç adeta tek kaleye döndü.
Beşiktaş baskı yemediği için Atiba'dan doğan geriden çıkma ve hızlı oynamama sorununu aşınca, güç farkı ve hırsıyla sezonun sahaya en hâkim maçını oynadı.

​MEDEL FARK YARATIYOR
Fizik kanunları bize hız arttıkça cismin boyu kısalır, kütle azalır der. Beşiktaş da Einstein'in teoremini doğrulayan biçimde hızlı oynayınca kütlesiz bir kartal gibi rakibin üzerine şimşek gibi çöküyor.
Beşiktaş, hızlı oynadığı zaman dağıtamayacağı takım da yok.
Medel dikine ve hızlı oynatarak fark yaratıyor.
Medel ayrıca takıma kazanma hırsı aşılıyor ve sahaya her şeyini koymayı öğretiyor. Vida takıma monte olunca Atiba'nın yerine oynadığında kütleyi azaltarak büyük fark yaratacak.
Daha gol gelmeden bile "fark olur" dedirten maçta, Beşiktaş'ta maçın başından itibaren leblebi gibi gol atan bir santrafor olsaydı tarihi bir fark bile olabilirdi.
Beşiktaş'ta Gökhan ve Atiba dışında herkes iyi oynadı.
Bu iki oyuncu takımın yumuşak karnı ve zinciri durumda.

MAÇIN İYİSİ MEDEL: Taraftarın sevdiği kadar faydalı ve profesyonel ahlaklı

MAÇIN EN KÖTÜSÜ KARABÜK YÖNETİMİ: Ayvaz Kasap yerine Kasap Ayvaz tabelası asmışlar.