CANLI YAYIN
Selda Uskan
SELDA USKAN

Evlatlık olmak!

Eklenme Tarihi 16 Mayıs 2015
Selda hanım iki gündür televizyonda, 'evlatlık verilen gencin gerçek ailesiyle buluşmasını' gözyaşları içinde izliyorum.
Şimdi orada diyorlar ki, 'Neden yeni ailesine karşı soğuk duruyor bu çocuk?' Beni de zamanında evlatlık vermişler. 14 yaşındayken kardeşlerimi tanıdığımda ben de bir türlü ısınamamıştım.
Öyle kolay olmuyor bu işler.
İnsan hiç tanımadığı, kokusunu bilmediği birinin hemen boynuna atlayamaz. O gence çok hak veriyorum. Üstüne gitmesinler, alışmasını beklesinler. Rumuz: Sabır

S.U. CEVAP; Daha önce de yazdım mı hatırlamıyorum, ben de aynı duyguyu yaşamıştım.

ANNEMİ ABLAM BİLDİM
Annem boşandıktan sonra baba evine dönmüş ve beni anneannemle-dedem büyütmüş.
Annemi 10 yaşıma kadar 'ablam' bilmiştim. Seneler sonra babamın ikinci hanımından olan üç erkek kardeşimi tanıdığımda, öyle sanıldığı gibi hemen bir sıcaklık oluşmamıştı.
Ama şimdi üçünü de inanılmaz seviyorum. Programdaki o genç çocuk da, abi ve ablalarına alışacak aralarında kopmaz bağlar oluşturacaktır.

KIZI KAÇIRACAĞIM!
Ablacım
ben 18 yaşındayım ve bir sevdiğim var. Ama kızı ailesi vermiyor. Her gidişimde abileri dövüp kapıya koyuyor. Ben de kaçırmaya karar verdim. Size anlatma sebebim, oraya yazın ki aileler çocuklarının aşklarına engel olmasınlar. Kavuşamayanlar eskiden verem olurmuş, şimdi de kafayı yiyorlar. Rumuz: Sevdalım

S.U. CEVAP; Aşk, insanın beynindeki muhakeme etme hücrelerini iptal ediyormuş.
Ama haklısın, senin kafa hepten gitmiş.
Ne demek kızı kaçırmak? Bir kere yaşın küçük, kızı neyle geçindireceksin? Ayrıca senin kardeşine aynı şeyi yapsalar, iyi mi olur? İşin hukuki boyutlarını anlatmıyorum bile. Haberlerde duymuşsundur, on yıl önce yaşı küçük kızı kaçırıp evlenen ve çoluk çocuğa karışan adam bugün hapiste. Aşkına saygımız sonsuz ama yaptığın plan berbat.