Tarihi 26 Şubat 2018

Mutsuz son

Mustafa ve Emina Sandal en beğendiğim çiftler arasındaydı. Mustafa Sandal'ı ayrı severim, kendisi çok iyi ve sıcakkanlı bir adamdır.
Aile arasında ne yaşanıp ne bittiğine dair yorum yapmam yakışık almaz. Ama Mustafa ile boşanacaklarını açıklayan Emina, iş resmiyete dökülmeden bekarlığını ilan etti. Emina, önce instagram'daki soyadını değiştirip Jahovic yaptı. Ardından da oğlu Yavuz'un yaş günü için hazırladığı davetiyede yine kızlık soyadını kullandı.
İkili boşanmayabilir, çocukları için ayrı yaşayabilir. Ama anladığım kadarı ile artık bu ilişkinin dönüşü yok.
Emina'nın daha boşanmadan neden böyle bir şey yaptığına dair yorumları okudum. Bence Emina, kırgın ve kızgın. O yüzden bu tepkiyi verdi. İlişki, kafasında bitmiş. O yüzden kendine yeni bir hayat kurma yoluna girdi. Evlilik kâğıt üzerinde bitmemiş olabilir; ama kalpte bitince böyle oluyor. İnsanların içlerinde ne yaşadıklarını bilmeden; hele iki çocuklu bir anneye lütfen biraz daha düşünerek yorum yapalım.
***
KELLİĞE ELVEDA
Saç dökülmesi ilerleyen yaşlarda olabileceği gibi, gençlerde de ortaya çıkabilen genetik veya yaşlanmaya bağlı bir durum. Saçların bazı bölgelerinin seyrekleşmesi genellikle sosyal açıdan istenmeyen bir durum yaratır. Saç, erkeler için önemlidir. Saçı dökülen ve seyrekleşen erkek mutsuz olur. Eskiden saç ektirilirdi. Meşakkatli bir dönem geçirilirdi… Ama artık buna da çözüm bulundu.
Seyrelen ya da dökülen saçlarınıza artık 'Saç Similasyonu' yapılıyor. Saç similasyonunda, saç dökülmesi sonucu seyrekleşen bölge pigmentasyonla kapatılıyor. Saç similasyonu; saç pigmentasyonu, saç dövmesi, micro hair ve saç gölgelendirme gibi işlemlerle de uygulanmaktadır.
Saç pigmentasyonu kesinlikle cerrahi bir işlem değil. Uygulama çoğu zaman 1 gün içerisinde tamamlanıyor ve kişi günlük hayatına kısa sürede geri dönüyor.
Ben geçen hafta saçımın tam tepe noktasına yaptırdım. İşlem 3 saat sürdü.
3 saatin sonunda yorumcu olarak yer aldığım televizyon programına çıktım.
Bana bu uygulamayı birçok ünlü şarkıcı ve futbolcunun saç ekimini yapan Sercan Ayar, İstanbul'daki EsteMedica'da yaptı. Sercan Ayar'ın İzmir'de de bir şubesi var.
Sercan Ayar'a "Bu uygulama herkese yapılabilir mi?" diye sorduğumda aldığım yanıt 'evet' oldu.
İşlem öncesinde öncelikle kişiye özel saç haritası çıkarılıyor. Hiç saçı olmayan bir kişi, saç pigmentasyonu ile oldukça kısa kesilmiş saç görüntüsüne tek seansta kavuşabiliyor. İşlem yapılırken kişinin yüz şekli mutlaka dikkate alınıyor ve saç similasyonu işlemi yüz şekline göre uygulanıyor. Ben bu uygulamadan çok memnun kaldım. Saçıyla sorunu olanlar saç similasyonunu gönül rahatlığıyla deneyebilir…
***
SAÇLAR ŞENLENDİ
Aslı Şen'i herkes Fenerbahçe futbol takımının efsane başkanı Ali Şen'in küçük gelini, sosyetenin ünlü siması olarak tanıyor. Belki de çoğunuzun kendisiyle hiçbir bilgisi yok.
Aslı Şen o renkli dünya içinde var; ama bir o kadar da yok. Onu yakından tanıyınca kendisine sevginiz ve saygınız artıyor. O; para, imkan ve gücün bir insanı değiştirmeyeceğinin en güzel örneği. Ben kendisini kutsal topraklara yaptığım ziyaret sırasında tanıdım ve ona hayran oldum. Hepimizin kendimize göre maneviyatı, inancı vardır. Ama onunki biraz daha yüksek... Onun hayatı iyilik üzerine kurulu. Aslı Şen, birkaç yıl önce doğadan ilham alarak saç bakım ürünleri markasını yarattı. Ve kısa sürede başarılı oldu. Markasının adı Ashley Joy… Ashley Joy Bitkisel şampuanı şimdi Watsons'larda 'En İyi Bitkisel Şampuan' ve 'En İyi Watsons'a Özel Ürün' olmak üzere iki dalda aday.
İşine özen göstermeyi, kendi ayakları üzerinde durmayı diğer kadınlara öğreten herkese destek olunmalı diye düşünüyorum. Aslı Şen de bence bir şeyler yapmak isteyen ve kendinde bu cesareti bulamayan kadınlara çok iyi bir rol model. Aslı Şen ve markası Ashley Joy'a destek vermek isterseniz odul.watsons.com.tr adresinden ona oy verebilirsiniz.