Tarihi 18 Ekim 2015

Demet pırlanta gibi parladı

Dün akşam Demet Akalın uzun bir aradan sonra İstanbul'da konser verdi.
Pırlanta albümünün ilk İstanbul konseri.
Satışının başarısını, şarkılarının getirdiği sesi kutlamak amacıyla verilmiş bir parti gibi. Konserin biletleri günler öncesinden tükendi konserin. Demet Akalın da uzun bir süredir bu konser için çalışıyor. Sahne üzeri dekor, provalar, dansçılar… Bu yılki konserin konsepti sirkti. Sirki andıran bir dekor ile karşıladı Demet Akalın tüm dinleyicisini. Dünden bugüne hit olmuş şarkılarını söyledi tüm konser boyunca. Konserin sürprizi ikinci yarının başında Berkay'dı. Demet Akalın ve Berkay "Beş Yıl Sonra" şarkısını söyleyerek ayakta alkışlandı.
Her yıl özenle hazırlanan Demet Akalın Bostancı Gösteri Merkezi konseri bence unutulmazdı.
Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum…
***

Eğlenceye yeni adres
Nişantaşı eğlence mekanlarının en gözde semti oldu. Şimdi yıllar önce İstanbul'a eğlence hayatına imza atmış sonra aynı başarısını Uludağ'a taşımış bir ekip tekrar dönüş yaptı. RedRoom.
Perşembe gecesi R&B partisine gittim.
Mekan full… Basketbolcular, futbolcular, oyuncular herkes oradaydı.
Çok şirin güzel bir gece klübü yapmışlar.
Kışın Uludağ da açık olacak. Onlar için zor olacak ama bizler için eğlenceli keyifli ve rahat bir mekanın İstanbul'da olması güzel.
***

Cake House
İstanbul'da Beşiktaş Evlendirme Dairesi yakınında, cumartesi günleri kurulan Beşiktaş Pazarı'nın tam karşısındaki enfes bir kafe var. Bu kafe aynı anda hem mideye, hem göze, hem de ruha hitap eden sıcacık bir kaçış noktası. Adı Cake House… Benim yıllardır favori mekanım. Benim gibi bir çok ünlü ismin de öyle. Nişantaşı, Cihangir, Karaköy gibi semtlerdeki rakiplerine inat senelerdir hep yerinde, hep doğal, hep samimi. Burada her şey çok farklı. Her biri kendine özel, ev usulü yapılmış yemekler, kekler, pastalar, usta bir elden çıkan lezzetler.
Mekanın sıcak olmasının en büyük özelliği sahipleri Nilgün ve Aycan Mutlusen. Onların güler yüzü ve sohbetiyle zaten bir daha gidiyorsun sonra lezzete vurulup müdavimi oluyorsun. Cake House'a gittiğinizde Buğra Özsoy, Serhat Teoman, Hande Doğandemir, Hande Soral, Günseli Kato'yu mutlaka görme şansınız var.
Kıvanç Tatlıtuğ ve İrem Derici'yi de orada görmüşlüğüm var.
Tavsiye ediyorum Cake House'u…
***

Zorlama kavga!
Hayatın değiştirmediği adam gibi adamdır Kadir Doğulu. Özünü hiç kaybetmemiş insanlar listesine adını yazdırır. Hayatı, kariyerini ve tüm yaşamını tırnakları ile kazıdı kendisi. Çalıştı didindi koşturdu…. Oyunculuğa ilk gönül verdiği gün yanındaydım. Dersler aldı geliştirdi kendini biz gezip tozarken o sürekli eğitiminin peşindeydi.
Allah iyi kalbine göre verdi ve çok başarılı oldu. Kendini onu izleyenlere sevdirdi ve hayran kitlesi oluşturdu.
Şimdi de 'Muhteşem Yüzyıl-Kösem' dizisiyle ekranlara dönecek Kadir Doğulu… Dizi de hiç değişmeyecek karakterlerden biri. Dizi ne kadar devam ederse Kadir'i izliyor olacağız. Kadir Doğulu uzun zamandır oyuncu Neslihan Atagül ile beraber.
Neslihan da yeni bir diziye başladı ve rol arkadaşı Burak Özçivit… Sürekli Neslihan'ın Burak Özçivit'le senaryo gereği basına yansıyan bir öpüşme sahnesi var… Bunun üzerinden bir kavga, küslük varmış gibi göstermek.
Unutulan bir şey var Kemal Doğulu ve Burak Özçivit çok eski arkadaşlar, ikisi de oyunculuğun getirdiği kuralları çok iyi biliyorlar.