CANLI YAYIN
Oktay DERELİOĞLU
OKTAY DERELİOĞLU

Kartal Atiba'sız uçamıyor

Eklenme Tarihi 05 Ocak 2015
Beşiktaş çok önemli bir handikapla derbiye başladı. Beşiktaş'ın belkemiği bölgesinde Atiba ve Veli vardır her zaman. Amu dün gece Atiba'nın olmayışı Beşiktaş'ı alışık olmadığı farklı bir düzenle sahaya çıkmasına neden oldu. Oğuzhan'ı kullandı Bilic. Beşiktaş her zamanki gibi maça presle başladı. Ama bu pres çok da etkili olmadı. Uzun soluklu sürdüremedi bu presi. Son paslar da yerini bulmayınca sıkıntı yaşandı.
Maçın etkisiz oyuncularından biri oldu Oğuzhan.
52. dakikadaa kaçındığı net bir pozisyon vardı ki onu gole çevirme maçın seyri değişebilirdi. Maçın ilk yarısı temposuzdu. Galatasaray daha çok fazla adamla savunma yapan bir görünütüdeydi.
Ama her iki takım da pozisyon üretmekte zorlanıyordu.
Buna maçın hava ve saha şartları da çok etkendi. Rüzgar ve aşırı yağış zemini etkiliyordu. Beşiktaş'ın 61. dakikada Veli"nin oyundan atılmasıyla direnci iyice kırıldı. Zaten 1-0 yenik durumdaydı.
Ama buna rağmen Beşiktaş gol pozisyonu buldu.

DEMBA BA ETKİSİZDİ

Gökhan"ın direkten dönen şutu vardı. Bunun öncesinde Sosa'nın müthiş şutu. Ama bir türlü golü bulamıyorlardı.
Sakatlık sonrası Demba Ba'nın bir türlü eski formuna ulaşamadığı ortada. Çok etkisizdi.
Dünkü derbide Galatasaray sadece skoru bulan taraftı.
Golü bulmayınca puan yazılmıyor . Golü bulan Galatasaray 3 puanı alan taraf oldu. Burak'ın son saniyedeki golü tamamen alınan riskten kaynaklandı.
Ligin formda takımı olarak görülen Beşiktaş son düzlükte bir anlamda liderliği kaptırdı. Artık Beşiktaş'ın Galatasaray'la puanların eşitlendi. Beşiktaş için iyi olan şey devre arasına girilmesi oldu.
İyi bir hazırlık dönemiyle Beşiktaş kaldığı yerden devam edecektir.

MAÇIN EN iYiSi SELÇUK
G.Saray'ın yıldızı maça damgasını vurdu.

MAÇIN EN KÖTÜSÜ OĞUZHAN
Oğuzhan maçın en kötü isimlerinden biriydi.