Balıkesir teknik ekibi korkaklığı seçti ve tam kadro defans yaparak 'Çanakkale geçilmez' mantalitesiyle sahadaydı. Bu takımlara erken atılacak tek gol düğümü çözerdi. Ama gol geciktikçe bu takımlar maça daha çok motive olurlar ve iyi oynadıklarını zannederler.
Tabii gol geciktikçe Beşiktaş'ın da konsantrasyonu bir o kadar tam tersi düşer. Ama Bilic sahaya öyle 11 çıkardı ki Balıkesir'in ekmeğine biraz yağ sürdü. Çünkü takımın en formda oyuncusu bana göre Olcay'ı yedek soyundurdu.
KORKAK BALIKESİR
Gökhan ile Kerim Frei aynı anda Balıkesir'de oynamaz. Kapanan takıma karşı ikisi oynamaz.
Mustafa Pektemek ilk 11'de başlamalıydı. Çünkü tam onun tipindeki oyuncuların çözeceği maçlar bunlar. Nitekim ikinci yarıda Oğuzhan'ın harika ortasına Mustafa mükemmel yükselerek harika bir kafa vuruşuyla düğümü çözdü.
Sonra ne oldu Balıkesir'in aklına golü yedikten sonra gol atmak geldi. Bir iki yüklenmeye çalıştı. Ben böyle çağdışı oynayan takımlara futbol takımı demem. Bilic eğer dün Balıkesir karşısına uygun 11 ile çıksa veya ilk yarıda Sosa ile kaçırdığı gollerden birini yakalasaydı maç farka giderdi. Ersan Gülüm'ün hamlesi hakemin büyük hatasıydı. Kırmızı kartlık pozisyondu.
MAÇIN EN iYiSi MUSTAFA PEKTEMEK
Attığı golle Mustafa Pektemek kilidi açtı.
MAÇIN EN KÖTÜSÜ KERiM & ERSAN
Kerim ile Ersan Gülüm en kötü isimler.