Jale UZ

JALE UZ

Tarihi 29 Mayıs 2012

Peşini bırakmadım

Ablacığım evli bir adamı kendime aşık ettim. Onu çok sevdim ama beni terk etti. Kocam da araya girince bir sürü tatsızlık yaşandı. Aslında bunları hiç istemedim ama herkes diyetini ödemeli diye düşündüm, peşini bırakmadım. O şimdi perişan, ben de! Artık değil karısını aldatmak, bir kadına yan gözle bile bakamaz! Evli erkekler de karısını aldatmasın o zaman! Haksız mıyım? Rumuz: Gizli
Evli erkekler aldatmasın haklısın da, peki ya senin bu yaptığın... Bu doğru mu? Herkes diyetini ödesin istemişsin, sen de ödemişsin işte! Arada olan mağdur eşlerinize olmuş. Bak sevgili kardeşim, bazı duygularını kontrol altına almayı öğrenmelisin. Bu tavrın seni anlık mutluklardan öteye götürmez. Gerçek huzur istiyorsan, toplumun bazı değerlerinin önemini bilmelisin. Yaşadıklarından ders almanı umut ediyorum.

İLK EŞİYLE KIYASLIYOR
1 yıllık evliyim. Kocamı seviyorum fakat o, sürekli ölen ilk eşiyle kıyaslıyor beni. Çok seviyorsa eşinin ölümünden 3 ay sonra neden benimle birlikte oldu? Yoksa çekip gitmeli miyim? (Canan)
Canancığım, eşinin yaptığını ben de doğru bulmuyorum. Hata sen de değil, hiç üzülme! Eşin de neredeyse kırkı çıkmadan yeni bir aşka yelken açmış! Sonuçta evlendiğinize göre, güzel duygular yakalamışsınız. Biraz geçmişe dönün ve o duyguları yeniden hissetmeye çalışın.