Jale UZ

JALE UZ

Tarihi 31 Mayıs 2012

Eşim ruh hastası

Ablacığım eşimle severek evlendim ama tuhaf huylarının olduğunu sonradan fark ettim. Benim toplum içinde sürekli bir erkek gibi giyinmemi istiyor. Güzelim saçlarımı onun için kısacık kestirdim. Şimdi de erkek gibi giyin diyor. Kıskançlık yüzünden böyle davranıyor sanmıştım ama sanırım o bir hasta. Rumuz: Berna Ç.
Sevgili Bernacığım bu durum senin sosyal yaşantını etkileyip, rahatsız edecek kadar sıkıntı veriyorsa önce onunla konuş ve ne yapmak istediğini tam olarak anlamaya çalış. Ben ortada çok büyük bir sorun göremiyorum. Tarzlar ve zevkler de zamanla geçicidir. Ayrıca sana doğru gelmeyen bir şeyi yapmak zorunda da değilsin.

BALAYINDA ALDATTIM!
İkinci evliliğimde, balayında başka birine aşık oldum. Orada birlikte olduk ve şu an hala onunla birlikteyim. Çünkü ona deli gibi aşığım. Kocamdan da ayrılamıyorum, çünkü tehlikeli biri. Korkuyorum, boşansam da beni rahat bırakmaz. Bu ilişkiyi gizli sürdürüyorum ama artık yetmiyor! Rumuz: Kader
Göze almaktan korktuğun şeyler uğruna yanlış yapıyorsun. Başka birine ilgi duyuyorsan yaşadığın bu sahte evliliği sürdürmemelisin. Sen bence kocandan da vazgeçmek istemiyorsun. Gerçek aşk, tüm tehlikeleri de göze almaktır! Mazaret aramak değildir. Sen gönlünü eğlendiriyorsun ama bu doğru değil. Benden söylemesi.