Jale UZ

JALE UZ

Tarihi 30 Mayıs 2012

Mutlu edemiyorum

13 yıllık evliyim. Karımın eteğinin dibinden ayrılmam! Bu yüzden kılıbık damgası yediğimi de biliyorum. Ama karımı yine de mutlu edemiyorum. O beni her tartışmada rencide ediyor ve bunaldığını söylüyor. Bana başkaları gibi biraz çapkınlık yap da uzaklaş diyor. Çok üzülüyorum. Zorla yoldan mı çıkmalı? (Adı saklı)
İdeal bir eş olduğuna inansan da, galiba bu evlilikte ters giden bir şeyler var! İstersen başka bir yol dene ve kendine biraz zaman ayır. Sevdiğin bir uğraş mesela! Eşinin üstüne fazla düşme. Onu biraz da uzaktan sevmeyi dene! Onu seviyorsan yine özveride bulun. Ama onu mutlu etmek adına yoldan çıkmayı deneme!

KİMSEYE GÜVENİM YOK
Sizinle kadınlar hakkında birşeyler paylaşmak istiyorum! Sanki kadının görevi öteki kadınlardan daha alımlı olmaktır. Başka birşey düşündükleri yok ablacığım. Onlara mutlu bir gelecek sunuyorum ama her kadın özgür olmak istiyor. Kadınsız mutluluk olmuyorken, onlarla da olmuyor. Bu arada aldattım, aldatıldım kimseye güvenim kalmadı artık! (Murat)
Sevgili Murat, çoğu kadın bu hayata hayallerini canlı tutarak katlanır. Bu onları aslında güçlü kılar. Bir kadın istemezse, bir erkek onunla zor mücaadele eder. Bazı konularda haklısın ama bu gerçeği değiştiremediğine göre kafanı takma. Nasıl huzurlu oluyorsan öyle yaşa. Umudunu yitirme. İstisnalar her zaman mevcuttur unutma.