Atletico ise Arda'nın olmadığı, Diego Costa'nın da daha maçın 9. dakikasında çıktığı karşılaşmada bütün gol ümitlerini duran toplara bağlamış gibiydi.
1 hafta önce Barcelona'yı yıkan adam Godin dün akşam da bir korner sonrası Atletico'yu öne geçiren isim oldu. Bu dakikadan sonra öne geçmiş morali yükselmiş ve müthiş savunma yapan Atletico karşısında Real'in işi çok zorlaşmış oldu.
ATLETICO DİRENDİ AMA...
Maçın 2. yarısı özellikle de son yarım saati tam anlamıyla nefesleri kesti. Isco ve Marcelo'yu 60. dakikada oyuna alan Ancelotti maçı kurtarmak adına büyük risk aldı.
Oyunun son bölümlerinde Atletico'nun yaptığı sacunma görülmeye değerdi. Özellikle Godin ve Miranda ikilisi Real'e nefes aldırmadı.
Arda Turan'ın takımı destan yazmaya çok yaklaşmışken 90+3'te yarı finalde Bayern'i yıkan Ramos sahneye çıktı ve maçı uzatmalara taşıdı. Bu golün meydana getirdiği hayal kırıklığı uzatma dakikalarında etkisini gösterdi ve Real üst üste bulduğu gollerle 12 yıllık özlemine son verdi ve kupayı kazandı. Bizlerde tarihe geçecek bir maçı izlemenin keyfini yaşadık.
Ama bu sezon hatırlandıkça Atletico Madrid'in finale gelinceye kadar ki muhteşem takım savunması ve oyuncuların ortaya koyduğu mücadele hep hatırlanacak.