CANLI YAYIN
İLKER YAĞCIOĞLU
İLKER YAĞCIOĞLU

Galatasaray lige döndü!

Eklenme Tarihi 03 Şubat 2014
DÜN gece TT Arena'daki gövde gösterisinin altından rahatlıkla şunu söyleyebiliriz: Galatasaray lige döndü... Çok değil geçen hafta Fenerbahçe, Arena'da tur atabilir mi dipe konuşulurken, yarından itibaren herkes ligin yeniden başladığını konuşacak.
Mancini geldiğinden beri en iyi maçını oynayan Galatasaray kelimenin tam anlamıyla Bursaspor'u darmadağın etti. Tartışmasız sezonun en iyi futbolunu oynadı. Hangi oyuncuyu öne çıkartsak diğerlerine haksızlık olur ama Melo ve Sneijder gecenin en fazla alkış alan futbolcuları oldu.
Mancini bu kez doğru bir dizilişle sahadaydı. 4'lü defansın önlerinde Ceyhun, Melo ve Selçuk üçlüsü iki kanatta Burak, Sneijder en önde de Drogba dizilişi çok doğruydu.

MORAL OLDU
Bu dizilişte Ceyhun tam bir emniyet sibobu görevi görürken Melo ve Selçuk sürekli hücumlara destek verdiler. İki bek Eboue ve Sabri de çok iştahlı ve hücuma çok destek vererek oynayınca Bursaspor defansı tam anlamıyla şaşkına döndü.
Kimi tutacaklarını resmen şaşırdılar. Eboue'ye baksalar Melo geldi. Melo'yu tutsalar Selçuk bindirme yaptı. Kısaca çaresiz kaldılar ve kalalerinde 6 gol gördüler.
Bu maçtan sonra Galatasaray büyük bir moral buldu.
Fikstür avantajı da Galatasaray'da gözüküyor. Dolayısıyla Fenerbahçe'yi erken şampiyon ilan edenler şimdi kara kara düşünüyordur.
Çünkü bu yarış ligin son haftasına kadar devam edecek.
Yeni transfer Hajroviç ilk defa sahne aldı. Karar vermek çok erken ama çabuk bir oyuncu.
Daha fazla süre aldıkça Hajroviç
hakkında fikrimiz netleşir.