Bir iki pozisyon haricinde defansta da başarılı bir maç oynadılar. Kaleye gelen toplarda da Muslera üzerine düşeni yaptı ve kalesinde gole geçit vermedi.
Felipe Melo yine dün gecenin baş aktörüydü.
Sahada Galatasaray'ın bir kişi fazla oynamasını sağlıyor. Ortaya koyduğu performans tek kelimeyle saygıyı hak ediyor.
Bir diğer başarılı isim de Galatasaraylılar'ın sevgilisi Sabri Reyiz'ti... Müthiş bir maç çıkardı. Hem defansta hem de ofansta neredeyse sıfır hatayla oynayarak alkış topladı.
Görünen o ki Galatasaray Türk Telekom Arena'da kolay kolay puan kaybetmeyecek. Bu yüzden Galatasaray'ın sezon başından beri çare bulamadığı deplasman performansı yarışı nerde bitireceğini belirleyecek. Bu anlamda da önümüzdeki hafta Antalya maçı bizlere Galatasaray'ın deplasman performansı hakkında bilgi verecektir.
Son olarak Galatasaray'ın iki yenisi Hajrovic ve Telles'ten bahsetmek gerekirse Hajrovic kumaşının çok iyi olduğunu belli etti.
Burak'a verdiği gol pası üst düzey oyuncuların verebileceği kalitede bir pastı. Uyum sağladıkça çok daha faydalı olacak.
Telles de iyi bir sol ayağa ve iyi bir oyun görüşüne sahip.
İlk maçında fazla riske girmeden oynadı. Karar vermek için bir iki
maç daha izlemek lazım.
MAÇIN EN İYİ OYUNCUSU
Geçen hafta bıraktığı yerden devam eden Melo sahanın en başarılı yıldızı olarak dikkat çekti.
MAÇIN EN KÖTÜ OYUNCUSU
Erkan Zengin'den beklediğimi bulamadım. Dünkü oyunu tam bir hayal kırıklığı yarattı.