GÜRCAN BİLGİÇ

GÜRCAN BİLGİÇ

Tarihi 4 Ağustos 2010

Transferde doğru hamle

Fenerbahçe yabancı transferinde sizce geç mi kaldı? Henüz hiçbir şeyin netleşmemesi can sıkıcı değil mi?
Fenerbahçe bu sezon transferde doğru işler yapıyor. Çünkü acele etmeden belirli futbolcular üzerinde yoğunlaştılar. İyi bir araştırma yaptıklarını düşünüyorum. Bu sezon sıradan oyuncu değil değerli futbolcuları kadrolarına katmayı planlıyorlar. Sadece para vermenin yeterli olmadığını artık onlar da anladı. Bu yüzden Sarı-Lacivertli yönetim son derece seçici davranıyor. Bu durumu bir pazarlık süreci olarak görüyorum. Fenerbahçe'nin bu nedenle transferde geç kaldığını hiç düşünmüyorum. Tam tersine bu kez adımları doğru attılar.

Fenerbahçe Young Boys ile oynanan ilk maçta 2-2 berabere kaldı. Sizce bugün yapılacak olan rövanş maçında her hangi bir kaza olur mu?
Fenerbahçe'nin Şükrü Saracoğlu'nda yapacağı rövanş maçında ters bir durumun olacağını düşünmüyorum. Bu karşılaşmaya Sarı- Lacivertli futbolcular büyük önem veriyor. Çünkü kendilerini gösterme fırsatı bulacaklar. Hiç kimse futbol açısından tablonun ilk maçtaki gibi olacağını düşünmesin. Fenerbahçe rakibine göre çok daha kaliteli oyunculardan oluşan bir takım. İlk maçtaki gibi oynamayıp sonuca rahatlıkla gideceklerine eminim.