Evren Turhan

EVREN TURHAN

Tarihi 24 Şubat 2018

Evim evim güzel evim!

Geçen hafta aldığı mağlubiyetle liderliği devreden Galatasaray soğuk havada seyircisinin desteğiyle maça başladı. Sarı-Kırmızılılar bir cuma maçını daha erkenden karlı kapatıp derbinin sonucunu beklemeyi planlıyordu. Galatasaray; Rodrigues, Belhanda ve Feghuoli ile çok etkili ataklar geliştirdi. Fatih hoca geçen haftaki kadrodan sadece Tolga'yı keserek Belhanda'ya şans tanıdı. Rodrigues asist yaptı Gomis golünü attı. İkisi yine ne kadar uyumlu bir ikili olduğunu sahada ispatladı.
Rodrigues arkasından da golünü atarak Avrupa piyasasına ve onu izlemeye gelenlere "Ben buradayım" dedi. Gomis ise yine affetmiyor, gollerini atıyor.

KIRMIZI RAHATLATTI
Sahanın her yerinde basan bir Galatasaray vardı. Ekong'un atılması Galatasaray'ı iyice rahatlattı İlk yarıyı Galatasaray, rakibine pozisyon vermeden ve diğer yarı sahada oynayarak tamamladı.
İkinci yarıya 10 kişi kalan rakibine karşı baskılı başlayan Galatasaray Serdar Aziz'in golüyle adeta maçı bitirdi. Ardından 2 gol daha atarak geceyi hat trick ile kapattı. Az önce dediğim gibi Rodrigues- Gomis ikilisi çok can yakacak.
Feghuoli inanılmaz istekli, Belhanda her yerde vardı.
Maçın özetlersek sadece Galatasaray oynadı. Bursaspor izledi.
Sarı-Kırmızılılar haftayı rahat bir galibiyetle kapatarak, yarın oynnacak olan derbinin sonucunu beklemeye başladı.

MAÇIN EN İYİSİ GOMIS: İnanılmaz bir maç çıkarttı. Harikaydı.

MAÇIN EN KÖTÜSÜ BATALLA: Sahada varlığı ile yokluğu belli değildi.