Erkan Tan

ERKAN TAN

Tarihi 21 Ağustos 2017

Almanya’daki Türk görünümlü düşmanlarımız

Almanya'da yaşanan seçim tartışmaları ile ilgili lafları işitince yazmak adeta farz oldu. Türk ve Müslüman düşmanlığı yapanlar arasında kimler var..? İçimizde yaşıyorlar, bizlere; bizler gibi görünüyorlar...
Ancak bizden değiller...
Bunların adı bizden, soyadı bizden, ceplerinde Türkiye Cumhuriyeti Devleti nüfus cüzdanı var. Ama kalbi bizden değil, ruhu bizden değil, aklı bizden değil..
Anladınız değil mi?... Hemen aklınıza birkaç isim geliverdi değil mi?... Hah tamam... Tam da onlardan bahsediyorum... Her ne olursa olsun anında Türkiye Cumhuriyeti'ni suçlarlar... Hep devletimiz hatalıdır.... Hatta başka devletlerle oluşan gerginlikler, fikir ve eylem tartışmalarında bile anında, kendi devletinin yanında değil de karşı tarafta yer alırlar. Onlara göre, Türkiye Cumhuriyeti hep eksik, yanlış, kusurludur. Şimdi soruyorum sizlere bu yaratıklar, düşmanlarımızdan daha tehlikeli değiller mi?... Düşmanlarımız belli. Onlar görevlerini yapıyorlar.
Bize düşmanlık yapmak, onların işi...
Pekiyi bunlara ne demeli..?

MÜSLÜMAN GÖRÜNÜMLÜ İSLAM DÜŞMANLARI
Böylelerinin kalplerindeki bir diğer kin ve nefret duygusu, İslam ve Müslümanlar ile ilgilidir. Bu iğrençlerin, bir ortak özelliği de İslam'dan ve Müslümanlar'dan nefret etmeleridir. Müslüman görünümlü İslam düşmanları...İşte bendeniz böylelerine "İçimizdeki haçlılar" diyorum... Sahip oldukları imkan ve kabiliyetlerle, bu alçak Haçlılara hizmet ediyorlar. Kimi zaman gazeteci, kimi zaman televizyoncu, kimi zaman sivil toplum önderi, ya da siyasetçi, kimi zaman bilim adamı, sanatçı kimliklerinin arkasından, düşmanlarımızla işbirliği içindeler. Bize düşman olanlarla beraber bize saldırıyorlar

SİYASİ PARTİLERİ BİLE VAR
Asıl bize yıkıcı zarar verenler bu anlattıklarım... Yüreğimizi yakanlar, canımızı acıtanlar ve kalıcı hasar bırakanlar, bizden gibi görünüp de bizden olmayanlar. Adı, soyadı bizden ama kalbi, ruhu, aklı bizden olmayanlar.
Pirincin içindeki beyaz taşlar. Bizim gibi görünen ve fakat bizim gibi olmayanlar...
Münafıklar... Ancak, ALLAH'a şükürler olsun ki biz artık bunları tanıyoruz...
Biliyoruz... Bu yaratıkların gazeteleri var. Televizyonları, radyoları var.
İşadamları örgütleri var. Sivil toplum kuruluşları var. Siyasi partileri var.
Yok yok yanlış okumadınız. Siyasi parti demiyorum. Siyasi partileri var... Birden fazla... Aslında sizler bu yazdıklarımın kimler olduğunu hemen bildiniz. Malum zihniyet işte...

KURBAN BAĞIŞLARINIZ İÇİN AZİZ MAHMUD HÜDAYİ VAKFI
Filistin, Somali, Suriye, Bangladeş, Arakan, Irak, Musul, Filipinler gibi, son zamanlarda İslam coğrafyasındaki artan sıkıntılar sebebiyle, bu yıl yurt dışında daha fazla mazlum kardeşimize Kurban ulaştırmayı hedefliyor.
Çalışmalarındaki titizlik, disiplin ve şeffaflık ile milletimizin taktir ve güvenini kazanmış bir vakıf.
Bu fakir, hem idarecilerini hem de vakıf çalışanlarını çok yakından biliyor ve tanıyor. Müthiş bir hassasiyetle ve Allah korkusuyla görev yapıyorlar.
Fakire göre de artık özellikle büyük şehirler de yaşayanların, ibadetlerini en mükemmel yerine getirme yöntemi, böyle vakıflara vekalet vermek gibi geliyor.
Kurban ibadeti için www. hudayivakfi.org internet adresinden ulaşabilirsiniz.