CANLI YAYIN
BÜLENT ERANDAÇ
BÜLENT ERANDAÇ

Çankaya'dan Hacılar Köyü'ne

Eklenme Tarihi 03 Nisan 2010
16 Mayıs 2007'de görev süresi dolan Sezer'in, Çankaya Köşkü'nden sonra yeni ikametgâhı şehir merkezine 25 km. uzaklıktaki Gölbaşı ilçesinin Hacılar Köyü oldu.
Ankara-Haymana yolu üzerinden Hacılar tabelasını gösteren yerden girdiğinizde köy merkezine ulaşıyorsunuz. Evin karşısında Nesibe Aydın Koleji, ileride havacılık okulunun eğitim bölümü yer alıyor.
Cumhurbaşkanlığı muhafız koruma müdürlüğü tarafından görevlendirilen 5 koruma, evin güvenliğini sağlıyor. Villanın ön ve arka kapısında 2 ayrı polis kulübesi bulunuyor. Bölge ayrıca jandarma tarafından da korunuyor.
"Yakın çevre" şifreleri...
Sezer ailesinin en yakın komşusu TBMM eski başkanı MHP'li Ömer İzgi. Evin 1 kilometre uzağında da Anayasa Mahkemesi eski başkanı Mustafa Bumin, Yargıtay eski başkanları Sami Selçuk ve Eraslan Özkaya oturuyor.
Hukuk fakültesinden okul arkadaşı Hasan Fehmi Güneş'in Sezer'in yakın aile çevresi olduğu biliniyor.