Astrolog Binnur Sormageç

ASTROLOG BİNNUR SORMAGEÇ

astroloji@takvim.com.tr
Tarihi 22 Mayıs 2022

22 Mayıs günlük burç yorumları

KOÇ
Son zamanlarda işinizde beklemediğiniz sorumlulukları almanız gerekebilir. Verimli çalışma performansınız işinizde hızlı dikkat çekebilir.

BOĞA
Partnerinizle geçeceğiniz yazılı iletişim sizi farklı ve mutlu bir faza götürebilir. Ayrıca iş konusunda da yeni işe başlayabilir ya da başarılı sözleşmeler yapabilirsiniz.

İKİZLER
Bugünlerde başlayacağınız yeni işler eski unuttuğunuz işler olduğu sürece size büyük başarı getirecek. Şansınız yüksek olacak.

YENGEÇ
İşlerinizde karar alma sürecini ötelemeniz daha sağlıklı düşünmenize yardımcı olacak. Kendinizi en verimli halinizle görebilmek için iyice dinlenmenizde fayda var.

ASLAN
Duygusal olarak bakarak bu konuları kapatmak ya da aşırı eleştirel bakarak her şeyi bitirmek yerine dürüst ve yapıcı olmanız ilişkinizi mutlu kılar.

BAŞAK
Araştırma ve öğrenme isteğinizin arttığı bugünlerde tartışma ortamlarında bulunabilir, öğrendiklerinizi başkaları ile de paylaşma fırsatı yakalayabilirsiniz.

TERAZİ
Maddi ve manevi konularda doyum yakalayacağınız bir gündesiniz. Zekanız ile ön plana çıkacak özellikle iş hususunda herkesi kendinize hayran bırakabileceksiniz.

AKREP
Bugünlerde yazmak, duygularınızı yazarak ifade etmek konusunda çok başarılı olacaksınız. Önemli olan üslubunuza dikkat etmektir.

YAY
Hedeflere yürümek için istikrarlı olmanız gerektiğini biliyorsunuz bu yüzden kimi anlarda durağan kimi anlarda hareketli olmanız gerekiyor.

OĞLAK
Aşk hayatınızda partnerinizin kusurları ön plana çıkabilir. Mesleki konularda dinlenmeniz gereken süreçtesiniz ve bir süre daha bu süreci korumanız gerekmekte.

KOVA
Bugünlerde hayatınızın odak konusuna dengeyi getirmeniz çok mümkün. İş konularında bir problem yok ancak maddi konularda problemler olabilir.

BALIK
Eskiden istediğiniz ama yapamadığınız bazı şeyleri bugünlerde tekrar gündeme getirebilir ve başarılarınızla övünme fırsatı yakalayabilirsiniz.