Astrolog Binnur Sormageç

ASTROLOG BİNNUR SORMAGEÇ

astroloji@takvim.com.tr
Tarihi 20 Ekim 2021

20 Ekim günlük burç yorumları

KOÇ
Hitabetinizin güçlendiği bugünlerde iş konusunda da şanslı olabilirsiniz. Özellikle karşı cinsle yaşadığınız iletişim problemleri çözülmeye yüz tutabilir.

BOĞA
Bugünlerde bir takım işlerinizi gerçekleştirmek için kendinizi çok hevesli hissetmeyebilirsiniz. Gününüz meşgul geçebilir.

İKİZLER
Aşk hayatınızla alakalı atacağınız adımlar kalıcı olabilir. Bu yüzden cesaretinizi göstermeniz gerekmekte ve aldığınız kararlardan emin olmalısınız.

YENGEÇ
Partnerinizin çok fazla ilgisi sizde kafa karışıklığı yaratabilir aynı zamanda iş hususunda da baskıdan nezaketle kurtulmak isteyebilirsiniz.

ASLAN
Aşk konusunda yaşayacağınız bir takım pozitif durumlar beraberinde kişisel gelişiminiz ve limitlerinizi zorlamanızın da önünü açabilir.

BAŞAK
Aşk konusunda kendinizi çok verimli hissetmeseniz de partnerinizin desteği ile mevcut ilişkinizi sürdürmeyi deneyimleyebilirsiniz.

TERAZİ
Son zamanlarda duygusal olarak kendinizi aile ve arkadaşlarınıza daha yakın hissedebilirsiniz. İş konusunda başarılarınız var.

AKREP
Bireysel niyetlerinizi gerçekleştirmek için uygun bir gün. İş yeri açma planınız varsa başlayabilir ya da bir ilişki teklifinde bulunabilirsiniz.

YAY
İş konusunda bireysel çalışma stiline önem verseniz de toplulukla uyum içerisinde ilerliyor olabilmeniz sizi iş yerinizin sevilen bir üyesi haline getiriyor.

OĞLAK
Sosyal olarak kendinizi mesafeli hissettiğiniz birtakım kişilerle bir araya gelmeniz gerekebilir. Bu ortamlar sizi rahatsız etse de ruhsal düzeyde sabrınız artabilir.

KOVA
İş konusunda bereketinizin arttığı bir günde olacağınız için elinizi attığınız işler ve bir takım kariyer planları kolaylıkla büyüyerek gelişebilir.

BALIK
Bugün hem iş hem aşk konusunda bireyselliğe önem verebilirsiniz. Aşk konularındaki şansınız sizi ilerlemeye ve kendinizi geliştirmeye yönlendirebilir.