Astrolog Binnur Sormageç

ASTROLOG BİNNUR SORMAGEÇ

astroloji@takvim.com.tr
Tarihi 13 Ekim 2021

13 Ekim günlük burç yorumları

KOÇ
Zekanızı çalıştırmanız gereken konular gündeme gelebilir. Dolayısı ile gününüzü keyifli bir şekilde ve planlı geçirme fırsatı yakalayabilirsiniz.

BOĞA
Hayattan keyif almak ve küçük şeylerle mutlu olmak isteyebilir ve bu isteğiniz doğrultusunda oldukça güzel şanslar da yakalayabilirsiniz.

İKİZLER
Aşk hayatınızda elinizden geleni yaptığınıza inansanız da yapmadığınız şeyler olabilir bu yüzden partnerinizi dinlemenizde fayda var.

YENGEÇ
Çevrenizde sürekli fikir alışverişi içerisinde olacağınız arkadaşlarınız olduğunu derinden hissetmeniz beraberinde rahatlık ve keyif hissi de getirebilir.

ASLAN
Bugünlerde bir kitaba başlamak ya da bakım ürünleri ile zaman geçirmek kısaca kendinize biraz yatırım yapmak için uygun bir gün.

BAŞAK
Bugünlerde seyahat odaklı planlarınızın geçerliliği kolaylaşabilir. İş konusunda kendinize güveniniz rakiplerinizin çekinmesine neden olabilir.

TERAZİ
Kalbiniz ve sevgi hissi odaklı bir gün geçirebilir günün özellikle akşam saatlerini sevdiğiniz kişilerle bir arada geçirmeyi tercih edebilirsiniz.

AKREP
Kendinizi yalnız kalmak istemeyeceğiniz bir gün içerisinde olabilirsiniz. İlgi alanlarınız genişleyebilir, farklı konularda da kültür sahibi olmak isteyebilirsiniz.

YAY
Son zamanlarda duygusal olarak kendinizi iyi hissettiğiniz ve beraberinde etrafınıza da bunu yansıttığınız bir gündesiniz.

OĞLAK
Ütopik hayaller kurmaya meyilli olabilirsiniz ve bazı şeyler havada kalabilir. Gerçekçi olmaya çalışın.
Partnerinize karşı daha sıcak olmayı tercih edebilirsiniz.

KOVA
Küçük ve keyifli alışverişler ve kendiniz odaklı bir takım haller size çok iyi gelebilir. Aşk hayatınızda motive edici bir tutum sergileyebilir

BALIK
Bu aralar sağlık alanında özellikle kişisel bakım ve kendinizde istediğiniz bir takım değişiklikleri yapmak için uygun bir gün.