Astrolog Binnur Sormageç

ASTROLOG BİNNUR SORMAGEÇ

astroloji@takvim.com.tr
Tarihi 11 Mayıs 2021

11 Mayıs günlük burç yorumları

KOÇ
Bugünlerde farklı bakış açılarının hayatınızı ne denli düzene sokabileceğini görebilirsiniz. Buradaki hassas denge, söyleneni harfiyen yapmak olabilir.

BOĞA
Son zamanlarda maddi konularla alakalı olarak bereketinizi yitirmiş gibi hissetseniz de bu sürecin geçici olduğunu bilmelisiniz.

İKİZLER
Bugünlerde gerçekçi olmayan hayallere destekleyici planlar olmadan kapılabilme potansiyeliniz var. Sakin kalıp kendinizi dinlemelisiniz.

YENGEÇ
Sosyal açıdan kendinizi daha verimli hissedebilmek için kalbinizi açmaya çalışın. Çevrenizin de yardımıyla kalbiniz dolabilir.

ASLAN
Bu aralar eski borçlarınız varsa ödenmeleri hususunda strese girmeyin ancak yeni borca da bu dönemde girmemeye çalışın.

BAŞAK
Önünüzdeki fırsatları görmek yeni çevreler ve ortamlar size daha canlı ve hayat dolu hissettirebilir, keyfinizin yerine gelmesine vesile olabilir.

TERAZİ
İlk defa girdiğiz ortamlarda konuşmak istemeyebilir ya da gerginlik yaşayabilirsiniz. Sakin olun ve yanınızdaki bir dostunuzdan destek alın.

AKREP
Sizler etrafınızdakilerin düşüncesini fazla önemseyen grupta olabilirsiniz. Çevrenizi önemseyin fakat sizi ve yapmak istediklerinizi kısıtlıyorsa problem teşkil eder.

YAY
Hayallerinizi gerçekleştirebilirsiniz ancak içinde bulunduğunuz realiteden tamamen koparak karar almak başarısızlık getirebilir.

OĞLAK
Kendiniz için doğru olanı yaptığınızdan emin olduğunuz sürece önemli olan sizin düşüncenizdir. Fakat sizin doğrunuz salt doğru olmayabilir.

KOVA
Önemli işlerinize başlamayı ilerleyen günlere bırakmanızda fayda var. Haraketli olmak isteyeceksiniz. Çevrenizdekiler hızınıza yetişemeyebilir.

BALIK
Maddi konularda bereketiniz artsa da iş konularında üstlerinizle problemler yaşayabilirsiniz. Sosyal şartlarınızın farkında hamleler yapmanız gerekmekte.