Meğer faydasını kimse bilmiyormuş! Yer fıstığının kırmızı kabuğunu asla atmayacaksınız!

Yer fıstığı, sağlığımıza sunduğu faydalarla bilinen zengin bir besin kaynağıdır. Çoğunlukla kabuğu soyularak tüketilen yer fıstığının, aslında kabukları da büyük bir sağlık potansiyeli taşır. Bu kabuklar, genellikle göz ardı edilirken, sağlık açısından değerlendirildiğinde birçok yarar sağladığı görülüyor. Artık bu kabukları atmak yerine, onları diyetimize dahil etmeye başlamak büyük önem taşıyor. İşte yer fıstığının kabuklarıyla tüketilmesinin sağlık üzerindeki olumlu etkileri...

Fıstık denince akla ilk olarak kabuğundan arındırılmış, lezzetli içi geliyor olabilir. Ancak, bu küçük kabukların sağlık için büyük bir değer taşıdığını biliyor muydunuz? Yeni araştırmalar, fıstık kabuklarının atılması yerine tüketilmesinin sağlık üzerinde olumlu etkileri olduğunu gösteriyor.

GÜNÜN DİĞER HABERLERİ İÇİN TIKLAYIN
X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.