Ev hanımları böyle değerlendiriyor: İftardan kalan pideleri sakın çöpe atmayın!

Ramazan sofralarının vazgeçilmezi pide, zaman zaman fazla alım veya tüketilmeme sebebiyle bayatlayabiliyor. Ancak usta şeflerin keşfettiği yeni bir formül sayesinde, bayat ekmekler artık mutfakta yeniden değer buluyor. Pratik, ekonomik ve lezzetli bir çözüm sunan bu tarif, Ramazan sofralarına farklı bir boyut katıyor.

Ramazan ayı geldiğinde iftar ve sahur sofraları, bereketin ve paylaşmanın simgesi haline geliyor. Ancak sıklıkla karşılaşılan bir sorun da bayat ekmeklerin masalarda birikmesi oluyor. Artık bu sorunu çözmek için mükemmel bir tarif var! İşte artık pideleri değerlendirmenin en lezzetli yolu...

GÜNÜN DİĞER HABERLERİ İÇİN TIKLAYIN
X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.