Kahvaltıyla diyabetten korkma!

Türk mutfağında önemli bir öğün olan kahvaltı sofraları hem göze hem damağa hitap ediyor. Peynir, zeytin, domates, salatalık ve reçelden oluşan kahvaltı vücuda sağlıklı bir hayat sunuyor. Beslenme ve Diyet Uzmanı Ayca Yılmaz Kaya, güne kahvaltı ile başlamanın, sağlıklı beslenmenin ve kilo kontrolü sağlamanın ilk adımı olduğunu vurguluyor. Yetersiz ve dengesiz beslenme kişilerde dikkat dağınıklığı, saç dökülmesi, kas güçsüzlüğü, baş ağrısı gibi yaşam kalitesini olumsuz yönde etkileyen durumlara neden oluyor. Diyetisyen Kaya, "Kahvaltı yapan bireyler, özellikle şeker hastaları kan şekeri dengesi sağlandığı için bir sonraki öğüne çok aç girmemiş olurlar. Sağlıklı beslenmek için 3 ara, 3 ana öğün tüketilmelidir. Öğün atlandığında özellikle kan şekeri düşmesi sebebiyle vücudunuzun ihtiyacından daha fazla besin tüketmenize sebep olacaktır. Çeşitli beslenmeye önem vermeliyiz" bilgisini veriyor.
X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.