Karpuzu cevizle birlikte yiyin

Yazın en lezzetli meyvelerinden karpuz, şifa saçıyor. Medipol Mega Üniversite Hastanesi İç Hastalıkları Bölümü'nden Uzm. Dr. Betül Mercan, soğuk yendiğinde ferahlatan bu meyvenin sıcak tüketilmesi gerektiğine değiniyor.
Bu sayede antioksidan etkisinin daha fazla ortaya çıktığına değiniyor. Karpuz tüketiminde şeker hastalarını da uyaran Dr. Mercan, "Şeker hastaları karpuzu ceviz ve fındık ile birlikte tüketilebilir. Ayrıca karpuz idrar söktürücüdür. Böbrek yetmezliği hastalarının dikkatli tüketmesi gerekir" uyarısında bulunuyor.
X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.